tiistai 18. toukokuuta 2010

kesägarderobi

Kesä tuli aivan yllättäen ja lämmin sää laittoi minut miettimään kesägarderobiani. Suomen kesä on sään vaihtuvuuden osalta sekä haasteellinen että ihana; hellevaatteiden ja sandaalien lisäksi tarvitaan neuletakkeja, farkkuja ja huiveja.

Valkoiset väljät paitapuserot ja tunikat, pehmeät t-paidat, kevyet housut ja sirot sandaalit ovat hellepäivien klassikoita. Filippa K:lta löytyy tänä kesänä pehmeä pellavateepaita valkoisena ja tummanharmaana sekä paitamainen puuvillatunika mustana ja valkoisena. Filipalta ovat myös mustat ohuet Drapey Drawstring-housut. Nahkaiset matalat sandaalit ovat Repetton ja kiilapohjasandaalit Acnen.

Viileinä päivinä pukeudun mustaan neuletakkiin ja ballerinoihin sekä kiedon kaulaani muhkean huivin. Filippa K:n pitkä neuletakki löytyy pellavaisena kesäversiona. Repetton paljettiballerinat ovat hauskat ja mukavat jalassa. Ranskalaisen Traitsin huiveistä löytyy ihania värejä ja ne on valmistettu pehmeästä puuvillasta ja silkistä.


Photobucket

Kuvat Gaudeten verkkokauppa, Garance Doré, The Sartorialist

1 kommentti:

Erika kirjoitti...

Moi! Tosi kiva, että avasitte verkkokaupan! Annankin heti palautetta, että verkkokaupan puolella lienee väärä kuva tuotteen Filippa K
Cotton Cashmere Cardigan
115 € kohdalla. Kuvassa on ilmeisesti pellavainen neuletakki.