tiistai 18. lokakuuta 2011

Uutta Samujilta ja Filippa K:lta

Samujin syysmallistosta on tullut lisää tuotteita. Kuvassa ensimmäisenä on kaunis puuvillainen printtimekko Fellow Dress. Mekko sopii hyvin sekä arkeen että juhlaan. Harmaa Alp Coat on leikattu pallomaiseen muotoon jota tasapainottavat sirot hihat. Samujilta tuli myös neljä eri väristä kashmirshaalia: musta, tummanharmaa (kuvassa), harmaanruskea ja vehnänvärinen (kuvassa).

Photobucket

Filippa K:lta tuli tummanharmaa väljä kashmirneuletakki jossa kyynärpäissä ruskeat paikat. Filipan In Season-malliston toimitukset ovat myös alkaneet. Ensimmäisenä tulivat monikäyttöinen Satin Jersey Dress ja lyhyt luonnonvalkoinen palmikkoneule Lambswool Short Pullover.

Photobucket

4 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Hei! Saadaanko tuota Samujin kashmirhuivia myös verkkokauppaan meidän ei-helsinkiläisten iloksi? Kiitos kaunis ja kaunista syksyn jatkoa!

Gaudete kirjoitti...

Hei,

Samujin kashmirhuivi sekä muutamat muut uutuudet tulevat myyntiin nettikauppaan nyt viikonloppuna.

Mukavaa syksyn jatkoa!

terveisin,

Nina/Gaudete

Anonyymi kirjoitti...

Hei, saatteko Samujin takkeja vielä lisää? Kokeilin lokakuussa, ihastuin, mutta harmikseni emmin ja nyt harmittaa kovasti.

Sofia

Gaudete kirjoitti...

Hei,

Meille ei valitettavasti tule lisää Samujin takkia. Kannattaa kysyä heidän omasta liikkeestään jos siellä olisi vielä jäljellä kokoja.

terveisin,

Nina

Gaudete