lauantai 26. marraskuuta 2011

Pikkujoulutunnelmia

Kun suunnittelet juhlakauden puvuston etukäteen, hemaiseva pikkujoulutyyli syntyy tarpeen tullen muutamassa minuutissa.



Valitse asu. Mekko, joka saa olon tuntumaan upealta, on aina takuuvarma valinta. Laskeutuvasta silkistä tai sametista valmistettu mekko taipuu työstä juhlaan.

Yhdistä mekko päivällä runsaaseen neuleeseen tai napakasti leikattuun bleiseriin ja viimeistele kokonaisuus saappailla tai nilkkureilla. Kun varaat mukaan vaihtokengät ja iltalaukun, asu muuntuu näppärästi muodolliseenkin iltatilaisuuteen.



Iron paljettimekko tekee juhlatyylin.



Satsaa kenkiin. Monikäyttöiset ja mukavat juhlakengät ovat kullan arvoiset. Kapeakärkiset avokkaat sopivat useimpien asujen kanssa. Hienovarainen korokepohja lisää käyttömukavuutta ja pidentää sääriä.

Myös sandaalit sopivat mainiosti talvijuhliin – siistien sukkien kanssa puettuna. (Falken 100 denierin supersukkahousut kuuluvat Gaudeten tyttöjen luottotuotteisiin. Laukussa saa mielellään aina olla mukana koskematon pari sukkahousukatastrofien varalle.)



Koreile koruilla. Suositpa veikeitä pukukoruja tai aitoja jalokiviä, vuoden pimeimpinä iltoina näyttävät korut toimivat oivallisina katseenvangitsijoina.





Silkkipaidan ja -housujen yhdistelmää on helppo muunnella arkiseksi tai juhlavaksi kenkiä, koruja ja meikkiä vaihtamalla.



Acnen samettimekon juju on avonaisessa selässä.

Säkeinöivää pikkujoulusesonkia!

Ei kommentteja: