torstai 1. joulukuuta 2011

Uutta tällä viikolla

Tällä viikolla on liikkeeseen saapunut paljon uutta; Acnen pre Spring-mallistoa, Gaudeten uusia kashmirshaaleja, uusia tuoksukynttilöitä Malin+Goetzilta ja tanskalaisen merkin Customized for the crowd kashmirsilkki-neuleita.

Gaudeten kashmirshaalit ovat käsintehty Nepalissa. Iso shaali (80x280cm) on ohutta, tiivistä kashmirneulosta; se on kevyt, lämmin ja pehmeä. Värit musta, meleerattu ruskea ja meleerattu vaaleanharmaa (hinta 295€).

Photobucket

Photobucket

Acnen pre Spring -mallistosta on tullut Pistol Short -nilkkureiden ja Kex-farkkujen lisäksi Bay Tencel t-paita, uusi v-aukkoinen Copy t-paita, Trans-toppi, uusi farkkumalli Pop Betty ja musta Romantic Linen -hame.

Bay Tencel on Acnen siisti, hiukan väljä t-paita pehmeästä tencelistä. T-paidasta tuli mustan lisäksi kaksi uutta raikasta väriä, persikka ja meleerattu vaaleanharmaa (hinta 70€). Uudet värit löytyvät jo verkkokaupasta, kuvat niistä tulossa pian. Uusi farkkumalli Pop on rento boyfriend-malli hiukan vajaamittaisella lahkeella. Betty-pesu on hiukan kulutettu raikkaan sininen hinta (190€).

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Toinen tällä viikolla tullut kenkämalli on Acnen Rider Low. Rider on Pistolia hiukan bootsimaisempi nilkkuri tylpällä kärjellä. Varressa joustava elastaani, ei vetoketjua (hinta 380€).

Photobucket

Photobucket

Uuden neulemerkin Customized for the crowd -neuleet ovat ohutta kashmirsilkki-sekoitetta. Heiltä tuli kaksi eri neulemallia; musta pooloneule ja pitkä v-aukkoinen neuletakki mustana ja harmaana (pooloneule 150€ ja neuletakki 180€).

Uusi kynttilätuoksu Malin+Goetzilta on Absolute Rose. Tämä on limited edition -tuoksu joka on tehty juhlistamaan amerikkalaisen Allure-lehden 20-vuotisjuhlaa. Tuoksussa on yhdistetty mm. marokkolaista ruusua, myskiä ja bamboota. Saimme myös lisää loppuunmyytyjä Mojito ja Cannabis kynttilöitä (hinta 55€)

Photobucket

Tervetuloa tänään hyödyntämään glögi-illan joululahjaedut lahjaksi tai itseä hemmottelemaan. Etuina tänään Malin+Goetzin kosmetiikka ja tuoksukynttilät -10%, Gaudeten tupsupipot ja kashmirshaalit -20% sekä Acnen, Traitsin ja Samujin huivit -20%.

Kirpakkaa pakkaspäivää!

Ei kommentteja: