tiistai 28. helmikuuta 2012

Lumisen viikon uutuudet

Lumisen viikon keskellä voi kevättä fiilistellä uusilla Acnen vaatteilla ja Filippa K:n asusteilla.

Tällä viikolla Acnelta on tullut Wonder t-paitamalli ihanan pehmeässä pellavassa. Väreinä neljä puhtaan raikasta sävyä: valkoinen, raikas sininen, musta ja hiekanvärinen.

Photobucket

Uusi Acnen nilkkurimalli on nimeltään Star. Kaunis ja siro nilkkuri on hyvä vaihtoehto Pistolille. Sopiva koron korkeus takaa että kengät ovat myös mukavat jalassa. Star-nilkkurit sopivat hyvin mekkojen ja hameiden kaveriksi sekä moniin eri housumalleihin.

Acnen kevään toinen printtipaita on isolla AC-printillä painettu Zone-toppi. Pitkä toppi seuraa niukemman NE-logoisen t-paidan linjaa.

Photobucket

Ihanan keveät silkkipaidat ovat nimeltään Patti Print. Väljässä ja kauniisti laskeutuvassa mallissa on kaksi erilaista printtivaihtoehtoa, utuinen sininen Virtualia ja roosa vihreä Frequency.

Photobucket

Filippa K:n uutuudet ovat iso printtihuivi Printed Sarong, pieni nahkapussukka Lydia Purse, nahkainen kirjekuorilaukku Margo Clutch ja kaksi vyömallia; Basic Hip Belt ja Thin Belt konjakinvärisenä ja mustana. Filipan uudet tuotteet löydät jo verkkokaupastamme.

Photobucket

Ei kommentteja: