maanantai 20. helmikuuta 2012

Paitapuserot

Paitapuserot ovat monikäyttöisiä. Klassinen valkoinen tai vaaleansininen tekee asusta raikkaan ja ajattoman, pesty silkkipaita tuo asuun tyylikkyyttä ja farkunsininen rento paitapusero sopii moneen. Myös paitapuserojen malleissa on vaihtoehtoja. Väljä ja tunikamainen paita sopii kapeiden farkkujen ja legginsien yläosaksi tai kesällä trikoomekon päälle. Istuva puuvillapaita tuo asuun kuin asuun ryhdikkyyttä.

Uusin tulokas Gaudeten paitapusero valikoimaan on Acnen väljähihainen Parker. Yksinkertaiseen malliin on saatu näyttävyyttä suurilla hihoilla jotka on myös helppo kääriä ylös (ovh. 160€)

Photobucket

Filippa K:n vaaleansininen ja valkoinen Stretch Shirt on materiaaliltaan joustavaa puuvillaa. Jos kaapistasi puuttuu hyvä perus paitapusero, on tämä paita hyvä vaihtoehto (ovh. 105€).

Photobucket

Photobucket

Acnen tyylikäs istuva paitapusero on nimeltään Lou. Valkoinen paitapusero on malliltaan yksinkertainen, hauskana yksityiskohtana hihojen läpinäkyvä organzakangas (ovh. 190€).

Photobucket

Photobucket

Yksi tämän kevään Filippa K:n silkkipaidoista on Washed Silk Pull-on Shirt. Materiaalina on pesty silkki, väreinä puuterimainen nude ja musta (145€).

Photobucket

Acnen klassikko paitapusero Shining on tänä keväänä materiaaliltaan pehmeää ja ohutta puuvillaa. Syvän farkunsininen väri sopii hyvin yhdistettäväksi valkoiseen, mustaan ja hiekansävyihin (ovh. 160€).

Photobucket

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja: