tiistai 20. maaliskuuta 2012

Rentoa kesään Filippa K:lta

Photobucket

Filippa K:n vahvuus kesämallistoissa on monikäyttöiset trikootuotteet. Valuvalinjaiset mekot, haalarit ja hameet voi pukea töihin, rannalle ja kesän juhliin. Musta trikoomekko menee jo nyt kun puet kaveriksi neuletakin tai jakun. Materiaali on hengittävä ja hyvin värin säilyttävä viskoosi.

Kuvan pitkä trikoomekko on nimeltään Jersey Tank Dress, väreinä musta ja meleerattu vaaleanharmaa (ovh. 110€). Leveälahkeinen haalari Crepe Halter Jumpsuit on painavaa kreppimäistä viskoosi. Haalarissa halterneck-yläosa, taskut ja kaunis pitkä punosvyö, Gaudeteen haalari tuli mustana (ovh. 225€). Viimeisenä kuvassa oleva trikoomekko Viscose Jersey Kaftan on malliltaan suora ja väljä, väreinä musta ja meleerattu vaaleanharmaa (ovh. 100€).

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pitkä trikoinen maxihame on hyvä vaihtoehto housuille. Hameen kanssa voi pukea raikkaan valkoisen paitapuseron, neuleen tai rennosti t-paidan. Kuvan paitapusero on nimeltää Drapey Shirt (ovh. 120€), materiaalina pehmeä tencel ja pitkä hame on Jersey Maxi Skirt (ovh. 100€). Paita tuli Gaudeteen valkoisena, hame mustana.

Photobucket

Ei kommentteja: