perjantai 9. maaliskuuta 2012

Repeton BB-ballerinat

Photobucket

Pariisissa keväisin käydessäni huomaan joka kerta kaipaavani jalkaani ballerinat. Eikä mitkä tahansa ballerinat vaan pehmeät Repeton BB-ballerinat. Kahviloissa siellä istuessa lempipuuhaani on tarkkailla pariisilaisten pukeutumista. Vaikka sää tällä kertaa oli viileä ja sateinen, monet pariisittaret kulkivat ballerinoissa, muutamalla rohkealla ne olivat paljaissa jaloissa leggingsien tai kapeiden farkkujen kanssa.

Photobucket

Repeton tarina ballerinojen parissa alkoi 1950-luvulla kun Rose Repetto suunnitteli ballerinat sensuellille näyttelijättärelle Brigitte Bardot'lle. Bardot pyysi Repettoa suunnittelemaan kengät jotka olisivat yhtä keveät ja helpot jalassa kuin tanssitossut mutta sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Repeton klassikkoballerinat ovat nimeltään BB.

Photobucket

Muutama vuosi takaperin 36% ranskalaisista naisista äänesti Condé Nastin kyselyssä Repeton ballerinat parhaaksi luksus kenkämerkiksi. Repetot ovat myös monen kuuluisuuden vaatekaapissa.

Photobucket

Gaudeten alku kevään valikoimassa on kaksi eri BB-ballerinamallia. Pehmeät kevyesti metallipintaiset ballerinat löytyvät hiekanruskeana ja mustana. Krokopintaiset nahkaballerinat löytyvät syvän tummansinisenä ja mustana. Löydät valikoiman ja koot täältä.

Kun kerran on laittanut jalkaan hanskan lailla istuvat Repeton ballerinat, paluuta muihin ei ole.

Keveää viikonloppua!

Ei kommentteja: