torstai 31. toukokuuta 2012

Kipin kapin kesäkaduille



Sandaalit tekevät kesän. Keveimmillään ne ovat matalat remmisandaalit, jotka tuntuvat niin mukavilta ja tukevilta jaloissa, että niissä taittuvat niin kaupunkikävelyt kuin venereissutkin.





Minihameen ja sandaalien yhdistelmä on pettämätön. Korkevyötäröinen hame liioittelee säärten pituutta. Matalat sandaalit tekevät asukokonaisuudesta helpon ja huolettoman näköisen. Tila Marchin mokkasandaalien remmeissä on kapea kultakanttaus.





Sandaalit näyttävät hauskalta myös pillifarkkuihin ja toppiin yhdistettynä. Filippa K:n hunajanväriset nahkasandaalit säilyttävät vaalean asun harmonian. Kevyesti topattu pohja hellii jalkoja.



Tänä kesänä sandaaleissa yhdistellään erilaisia materiaaleja himmeäpintaisesta nahasta ja mokasta kiiltäviin yksityiskohtiin, ronskeihin solkiin ja niittikoristeluihin. Acnen sandaaleissa on metallinhohtoinen kantaremmi.



Filippa K:n niittisandaalit ryhdistävät tyttömäisen hempeitä kesämekkoja, mutta taipuvat oivallisesti myös rentoon katutyyliin: esimerkiksi nahkahousujen ja farkkupaitiksen kanssa puettuna kuten kuvassa alla.



Inspiroivia pukeutumishetkiä ja iloista loppuviikkoa!

Ei kommentteja: