perjantai 10. elokuuta 2012

Uutta Acnelta ja Filippa K:lta

Photobucket

Acnen toimitukset jatkuvat ihanan pehmoisilla ja herkullisen värisillä neuleilla. Ylimmän kuvan ylisuuret neuleet, Esther ja Raya New, ovat mukavia ja kevyitä päällä. Neuleet sopivat hyvin kapeiden farkkujen tai housujen sekä kapean hameen ja mekon kanssa. Kuvassa keskellä on Acnen klassikko neule Wham uudessa pehmeässä neulesekoituksessa sekä mohairhuivi River ja myssy Kit. Väriskaala neuleissa on pehmeä tumma lila, meleerattu viini, meleerattu sininen ja utuinen harmaa.

Photobucket

Acnelta tuli myös viime talven kysytty kelsiturkki Velocite, väljä Patti paitapusero sekä luunvärisessä silkissä että pestyn vaaleansinisessä puuvillassa, siisti väljä pooloneule Zola, uusi naisellinen nilkkurimalli Roxy ja useita pieniä nahkatuotteita.

Photobucket

Filippa K:n toimitukset jatkuvat hyvillä perustuotteilla. Uudistunut Soft Lycra t-paita tuli sekä pitkähihaisena että v-aukkoisena lyhythihaisena; väreinä musta ja valkoinen. Filipan klassikko raitakuosi jatkuu myös syksyllä sekä neuleissa että ohuessa pitkähihaisessa t-paidassa. Uusi pooloneule Cotton Wool Rollerneck on pehmeää ribbineulosta, väreinä musta ja tummansininen.

Tervetuloa syksyisille ostoksille!

Ei kommentteja: