keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Herkullista uutta Acnea

Photobucket

Acnen syksyn mallistoissa on paljon herkullisia murrettuja värejä ja useita erilaisia materiaaleja pehmeästä pellavasta lämpöiseen kashmiriin ja villasekoitteisiin. Kauniisti leikkattu Lucille-mekko jatkaa mallistossa edelleen, väreinä kuvan viininpunainen ja musta. Graafisesti leikatussa valuvassa Magenta-mekossa on lyhyempi alusmekko ja läpikuultava päälliosa.

Photobucket

Acnen suositut t-paitamallit Copy ja Above ovat syksyn mallistossa poikkeuksellisesti pehmeää ja ohutta pellavaa. Kevyt materiaali on kiva yhdistää lämpöiseen neuleeseen. Värisävyinä Copyssa pestyt murretut pastellit Moss Green, Antigue Pink (kuvassa) ja White, Above tuli pestyn mustan värisenä (kuvassa).

Photobucket

Acnen syksyn ja talven mallistoissa on useita kauniita neuleita ja väriskaala on laaja. Kuvan neuleet on valmistettu pehmeästä kashmirista. Väljä meleeratun lohenpunainen Filippa-neule on malliltaan selkeä ja sopii sekä töihin että vapaa-aikaan. Syvän viininpunainen Flora-pooloneule antaa kasvoille hehkua.

Photobucket

Uusia asusteita tuli tässä toimituksessa yksi, kuvassa mallilla kädessä oleva tummansininen Agate Tab. Agatea voi käyttää sekä lompakkona että kätevänä kirjekuorilaukkuna. Istuva musta hame on nimeltään René. Helman kaareva leikkaus paljastaa polvet edestä.

Ei kommentteja: