keskiviikko 31. lokakuuta 2012

By Nord




Tanskalainen By Nord on uusi lifestyle-merkkimme. 

Merkin suunnittelija ja omistaja Hanne Berzant nimeää työnsä innoittajaksi pohjoismaisen luonnon monipuolisuuden ja vastakohdat: rosoisuuden, pehmeyden ja karun kauneuden. 

By Nordin tavoitteena on luoda ajattomia ja korkealaatuisia kattaus-, sisustus- ja kauneudenhoitotuotteita. Luonnonmukaisten materiaalien hyödyntäminen, tuotantoprosessin vastuullisuus ja muut kestävän kehityksen arvot kuuluvat By Nord -filosofiaan.



Lasisia tuikkulyhtyjä voi käyttää myös kattauksissa, maljakkoina tai vaikka kynäpurkkeina. Värivaihtoehtoja on kolme: heleä sininen, utuinen ruskea ja valkoinen maitolasi.

Lasilyhtyjen lisäksi löydät Gaudeten By Nord -valikoimasta erilaisia tyynyjä, torkkuhuopia, servettejä sekä spa-sarjan. 






By Nord on kehittänyt Nordic Spa -sarjan neljän elementin – maan, veden, ilman ja tulen – ympärille.

Tuotteet sopivat sekä miehille että naisille ja ne on valmistettu ympäristösäännösten mukaisesti Tanskassa. Valmistusaineissa on hyödynnetty luonnonmukaisia öljyjä, uutteita ja yrttejä. Tuotteisiin ei ole lisätty parabeeneja, silikonia, mineraaliöljyjä, petrokemikaaleja eikä synteettisiä hajusteita.

Jokainen tuotekokonaisuus keskittyy eri tehtäviin:

Earth – tasapainottava ja vahvistava
Water – virkistävä ja puhdistava
Air – kirkastava ja voimistava
Fire – rauhoittava ja lämmittävä




Earth ja Water -kokonaisuuksiin kuuluvat tuotteet julkaistiin tänä syksynä. Voit tutustua niihin – ja muihin ihaniin By Nord -tuotteisiin – Gaudetessa. Tervetuloa!


Ei kommentteja: