keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Syystyylin täydentäjät



Syysasujen tunnelmaa on helppo hioa pienillä yksityiskohdilla.

1. Hyödynnä hennot värit. Utuiset puuterisävyt raikastavat mustan hallitsemaa puvustoa ilman että asukokonaisuuksista tulee liian kirjavia tai kontrastisia. Jo yksi asun yksityiskohta – vaalea sävytetty t-paita, paitis, farkut tai koru – riittää lisäämään asun kiinnostavuutta.

Hiekkakivin koristeltu sormus, Bex Rox. Pellavateepaidat, Acne.


2. Lisää kerroksia. Elokuussa hartialämmikkeeksi kietaistu neule toimii nyt oivallisesti flanellipaidan päälle puettuna ja farkkuihin yhdistettynä.

Niin pieni kangaskaistale kuin kauluksesta ja hihansuista pääsekään esille, vaikutus asun ilmeeseen on huima. Valkoinen paitapusero kirkastaa ihon sävyä ja antaa mustille neuleille, jakuille ja liivimekoille selkeät ääriviivat.

Ruutupaita, Iro. Mohairneule (värivaihtoehdot yllä ja alla), Filippa K.





3. Yhdistele erilaisia pintoja. Pörröiset neulepinnat ja värien meleeraukset toimivat hienovaraisina yksityiskohtina ja lisäävät asuun lämpöä.

Yksivärinen talviasu on mielenkiintoisin, kun yhdistät samaa sävyä eri materiaaleissa: pehmeäpintaista villaa, napakkaa puuvillaa, aavistuksen kiiltävää harjattua silkkiä, pehmeää mokkaa – mitä ikinä keksitkin. Tikatut pinnat ja nahan ja mokan yhdistelmät ovat erityisen herkullisia tänä syksynä.


Acnen mohairneuleissa ja -neulemekoissa on kauniita meleerauksia.

4. Viimeistele metallisävyillä. Syksyn koruissa ja asusteissa nähdään hopeaa, keltakultaa, valkokultaa ja ruusukultaa – sekä näitä kaikkia suloisesti sekoitettuna. Näyttävät korut istuvat arkityyliin, kun ne yhdistetään rennosti puuvillamekkoihin tai neuleiden, svetareiden ja farkkujen pariksi.

Monotonisen sävymaailman toistaminen eri pinnoissa näyttää mielenkiintoiselta myös koruja valitessa. Hopeinen kaulakoru näyttää upealta helmenharmaan neuleen päälle puettuna. Kultakorut rakastavat toffeenvärisiä asusteita.

Punosrannekoru, Bex Rox.


Acnen Cypress-nilkkureissa on yhdistetty mokkaa ja nappanahkaa. Nilkkureista on saatavilla myös mustan mokan ja nahan yhdistelmä.

Ei kommentteja: