maanantai 14. tammikuuta 2013

Tyylikästä mustaa ja huurteisia pastellivärejä

Photobucket

Photobucket

Acnen nahkatuotteiden mallit pysyvät usein samana, tuotteissa vaihtuvat värit ja pienet yksityiskohdat. Kevättä kohti väriskaala on huurteisen pastellinen: puuterista roosaa, harmaanvalkoista ja utuista minttua.

Tuttu Jasper pussukka saanut vahatun harmaanvalkoisen pinnan ja sisälle korttilokeroita. Leveämpi pussukka Oxide on monikäyttöinen ja sisältä tilava (kuvat yllä).

Acnen suuri Agate lompakko toimii myös kätevänä kirjekuorilaukkuna. Kevään uusi väri on puuterinen roosa (kuva alla). Vaalea mintunvärinen Citrine on siisti ja yksinkertainen lompakko korteille ja seteleille.

Photobucket

Photobucket

Tässä toimituksessa saapui myös kaksi uutta neuletta. Ihanan pörröinen lumenvärinen Lesley Angora on Acnen aikaisemmista mallistoista tuttu villatakki (kuva yllä). Uusi neulemalli Nima Linen on paksua reikäneulosta, kontrastina helman ja hihojen angoraresorit. Neuleesta tuli kaksi väriä, musta ja lilaan taittava harmaa (kuva blogin uutta-sivupalkissa).

Uusi pitkähihainen mekkomalli on Adelle Tape. Kauniisti leikatussa mekossa on avoin selkä ja epäsymmetrinen helma (kuva alla). Seteliprintti jatkuu myös vaatteissa, tällä kertaa hihattomassa Scallop paitapuserossa. Roosasininen sävymaailma värittää myös keveää Scallop paitaa.

Photobucket

Ei kommentteja: