perjantai 15. maaliskuuta 2013

Vaatekaapin klassikot

Photobucket

Vaatekaapin kulmakiviin kuuluvat vuodesta toiseen samat ajattomat klassikot. Aina etsiessäni inspiraatiota street style -kuvista, nämä perusvaatteet miellyttävät silmää yhä uudestaan.

Raikas paitapusero on niistä yksi. Valkoinen, vaaleanpunainen tai sinivalkoraidallinen puuvillapaitis tuo kevään tuntua talven tummien sävyjen jälkeen. Se sopii sekä farkkujen että suorien housujen kaveriksi ja asusteeksi riittää kello, yksi näyttävä koru, punainen huulipuna tai kynsilakka.

Toimivaan vaatekaappiin kuuluvat myös hyvälaatuiset t-paidat. Puuvillan rinnalle on tullut läpikuultava ja pehmeä pellava joka tuntuu ihanan keveältä iholla. Hyvien perusvärien lisäksi on kevättä piristämään tarjolla pestyjä ja utuisia sävyjä kuten hiekka, vanilja, laventeli ja minttu.

Photobucket

Photobucket

Kokonaan mustaan pukeutuminen, kun materiaalit ja linjat ovat oikeat, ei koskaan ole tylsän näköistä. Istuvat kapeat farkut tai hyvät villakangashousut, keveä silkkipaita ja asusteena laadukas nahkavyö on toimiva kokonaisuus.

Photobucket

Ajaton raitaneule sopii vaatekaappiin vuoden ympäri. Klassinen tummansininen ja luonnonvalkoinen toimii värityksenä parhaiten.

Armeijahenkinen vihreä puuvillatakki on 70-luvulta asti pitänyt pintansa kevät ja kesäpukeutumisen suosikkina sekä muotilehdissä että katukuvissa. Helppokäyttöinen takki tuo särmää keveään kesämekkoon ja sopii rennosti farkkujen ja t-paidan kanssa.

Photobucket

Ihanan aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja: