torstai 18. huhtikuuta 2013

Rentoa luksusta arkeen

 photo White_shirts_zpsa4332506.jpg

Laadukkaat materiaalit ja kauniisti leikatut vaatteet tuovat arkeen luksusta. Hyvin leikattu paitapusero näyttää sopivasti rennolta mutta kuitenkin ryhdikkäältä. Rentoutta asuun saat jättämällä muutaman ylänapin auki ja käärimällä hihoja ylös.

Valon lisääntyessä myös vaatteiden värimaailma raikastuu. Puhdas valkoinen on aina tyylikäs valinta. Vincen valkoiseen silkkipaitaan on saatu sopivasti rentoa fiilistä paidan väljällä, laatikkomaisella leikkauksella. Sibel Saralin valkoisen puuvillapaidan juju on kaunis rypytetty pinta ja pieni rusetti selässä.

Utuinen vaaleansinen sekä pehmeä sinivalkoinen raita on joka kevään klassikko. Sibel Saralin paitamallistoon kuuluu myös pehmeästä puuvillasta valmistettu hihaton paitapusero jossa väreinä vaalea vedensininen ja valkoinen. Miesten paidasta lainattu väljä malli sopii rentoon raidalliseen paitapuseroon, jonka hauska naisellinen yksityiskohta on Sibelin tavaramerkki rusetti.

 photo White_shirts2_zps804e0604.jpg

 photo SS_blue_shirts_zpsde9469f2.jpg

Keveissä housuissa toimii parhaiten hyvin laskeutuva luonnonmateriaali kuten silkki, viskoosi ja pehmeä puuvilla. Sibel Saralin silkkihousut ovat täydellisen malliset. Housujen väljä yläosa tasapainottuu kapeilla, vajaamittaisilla lahkeilla. Pestyssä silkissä pehmeän utuiset värit toimivat hyvin kuten kuvan vaalean simpukankuoren värisissä housuissa ja Vincen kauniin armeijanvihreässä paidassa.

 photo Silk_zps9f5490f0.jpg

Kesän kevyt ja tyylikäs luottovaate on paitamekko. Paitamekko on samalla kertaa puettu ja mukavan rento. Väriskaalana toimii hyvin eri sinisen sävyt, kauniit printit, raita ja khaki. Sibel Saralin paitamekko on pehmeää ja ryhdikästä puuvillaa, väreinä kuvan vaaleansininen ja tummansininen printti.

 photo Shirtdresses_zps0073b4f6.jpg

 photo SS_shirtdress_zpsc6677233.jpg

Kauniin keväistä viikonloppua!

Ei kommentteja: