perjantai 17. toukokuuta 2013

Ebony and ivory

 photo Black_dresses_zps586edc34.jpg

Ajattomat ja tyylikkäät mekot ovat kesävaatekaapin kulmakiviä. Mekko on helppo vaatekappale joka muuntuu erilaisilla asusteilla rennosta juhlavaksi. Varma valinta väriksi on selkeä perusväri kuten musta ja luonnonvalkoinen.

Mustan mekon valinnassa on tärkeää keveä materiaali sekä kaunis ja sopivasti paljastava leikkaus. Rento t-paitamekko on parhaimmillaan kun se on valmistettu pehmeästä ja kevyestä puuvillasta tai viskoosista. Whyredin väljä t-paitamekko muuntuu rennosta kuuman kesäpäivän mekosta siistiksi työvaatteeksi lisäämällä siihen vyön. Acnen Satya Tape mekon yksityiskohta on kauniisti uurrettu selkä ja helman naisellinen kerroksellisuus.
Iron boheemi musta silkkimekko on täydellinen lomalle. Kankaan aavistuksen läpikuultava raidallinen pinta ja reikäommel yksityiskohdat tuovat kauniisti esiin päivettyneen ihon. Lyhyt mekko sopii käytettäväksi myös tunikana. Vincen lyhythihainen mekko on valmistettu laskeutuvasta ja ryhdikkäästä silkkikrepistä. Materiaali ja ajaton leikkaus tekevät siitä luottovaatteen joka sopii moneen tilaisuuteen.

 photo Black_dresses2_zpsb181f69e.jpg

 photo Black_dresses1_zps7d817f57.jpg

Luunvärinen kesämekko on parhaimmillaan kun kankaaksi on valittu pehmeä luonnonmateriaali kuten puuvilla, pellava tai silkki. Vaalean värin herkkyyttä ja naisellisuutta korostavat kauniit pitsikirjailut ja brodeeraukset. Boheemin ja naisellisen kesämekon asusteiksi sopivat parhaiten erilaiset sandaalit, kesäiset korut ja nahanväriset asusteet.

Stéphanie Vaillén luonnonvalkoisessa mekossa on näyttävät hihat joissa pitkä halkio paljastaa käsivarret. Stéphanie Vaillén kesämalliston toimitukset alkavat tulevana maanantaina. Iron Zayne-mekko löytyy myös vaalean luunvärisenä. Mekon voi käyttää joka suoran tunikamaisena tai kaventaa vyötärön nauhoilla.

 photo Ivory_summer_dresses_zps1f6243dc.jpg

 photo Ivory_dresses_zpse4a7bb92.jpg

Ihanaa viikonloppua!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä väreistä! Mutta tuli mieleen, että onko teillä mitään oikeuksia käyttää postauksen kuvia? Muita kun noita teidän omia kuvia tietenkin.