torstai 23. toukokuuta 2013

Toukokuun farkkupäivät

 photo Current_Elliott_Boyfriend_zpsa13ac8b9.jpg

Toukokuun toinen perusvaatekamppanja on torstaista lauantaihin kestävät farkkupäivät. Kaikki farkut liikkeessä ja verkkokaupassa -30%.

Nyt on hyvä aika täydentää vaatekaappia laadukkailla ja hyvin istuvilla farkuilla Acnelta, IROlta, Current/Elliotilta tai Filippa K:lta. Gaudeten valikoimasta löydät farkkuja perusväreistä kuten musta, harmaa ja sininen sekä kevääseen ja kesään hyvin sopivia värejä kuten hiekka ja khaki.

Current/Elliotin farkkumallit The Boyfriend ja The Stiletto ovat saatavilla kesäisen vaaleassa sinisessä denimissä. Ihanan pehmeä The Boyfriend on täydellinen valinta rentoihin kesäpäiviin, ja muuntuu myös sopivan siistiksi iltamenoihin lisäämällä kivat korot. The Stiletto näyttävine kulutuksineen on naisellisen rock-henkinen. Nämä mallit ovat tällä hetkellä myynnissä vain liikkeessä.

Acnen Skin 5 Pocket -farkkujen malli on kapea ja hyvin istuva. Vyötäröä on aavistuksen korotettu takaa ja denim on pehmeää ja mukavan ohutta kesääkin ajatellen. Väreinä kaksi harmaan sävyä, Grey ja Silver Satin sekä jääteloväri Mint. Mintunväriset Skin 5 farkut ovat tällä hetkellä myynnissä vain liikkeessä.

 photo Acne_jeans_zpsf5d4b2a1.jpg

IROn kapeat farkkumallit löytyvät kolmessa eri värissä: musta, khaki ja hiekanvärinen. Kapeissa farkuissa on matala vyötärö joka on takaa hieman korotettu. Joustava ja pehmeä denim on mukava päällä ja pitää hyvin mallinsa pesusta toiseen. Rudolf farkkumallin musta Distressed on edestä revitty ja rennon rock-henkinen.

 photo Iro_jeans_zpsd701332a.jpg

Filippa K:n vajaamittaiset puuvillafarkut ovat sopivan keveät kesään. Farkuissa on kapeat lahkeet ja normaali vyötärö. Väreinä utuisen vaaleansininen ja musta.

 photo FilippaK_jeans_zps448aaad1.jpg

Ei kommentteja: