torstai 20. kesäkuuta 2013

Poimintoja kesäalesta

 photo Summersale_2_zps3d1ec7b7.jpg

Kesäalesta löytyy paljon ajattomia ja kivoja tuotteita monelta eri merkiltä. Kun alessa valikoi selkeitä perusvärejä kuten mustaa, hiekkaa, valkoista ja luonnonvalkoista, on tuotteita helppo yhdistää omaan vaatekaappiin ja käyttää niitä kaudesta toiseen.

Iron kaunis haalari on pehmeää ja mattapintaista silkkiä. Haalari sopii arkeen matalien sandaalien kanssa kun käärit lahkeita, kesäjuhliin riittää kun vaihdat korot jalkaan ja asustat näyttävällä rannekorulla tai sormuksella. Paksusta puuvillasta kudottu reikäneule on myös Iron mallistosta. Neule on pehmeän kermanvärinen ja malliltaan klassinen. Whyredin ylisuuressa t-paitamekossa on taskut ja se on valmistettu kevyestä puuvillamodaalista.

Acnen lämpimän hiekanvärinen t-paita on ohutta puuvillapellava sekoitetta. T-paidassa on kauniin mallinen v-aukko ja hiukan pidempi helma. Polderin kevyet mokkanilkkurit sopivat sekä paljaisiin sääriin että pillifarkkujen kaveriksi. Luonnonvalkoisessa kesäkassissa on juuri sopivasti tilaa uimapuvulle, pyyhkeelle ja kesäkirjalle.

Kaikkiin aletuotteisiin pääset tutustumaan täällä.

Juhannuksena olemme avoinna torstaina klo 11-18, perjantaina ja lauantaina olemme suljettu. Aurinkoista juhannusta!

Ei kommentteja: