keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Rika

 photo Rika_irongirl_zpsb96d6543.jpg

Gaudetessa muutama vuosi takaperin myynnissä ollut ruotsalaisen Ulrika Lundgrenin Rika on palannut valikoimaamme. Amsterdamissa toimivan merkin mallistoon kuuluvat käsintehdyt nahkalaukut, korut, huivit ja pieni vaatemallisto. Rika on tullut tunnetuksi Star Bag nimisestä laukustaan ja tähtiaihe jatkuu jokaisessa mallistossa. Mallisto on tyyliltään naisellisen rock-henkinen, värimaailma on selkeä ja ajaton.

 photo Irongirl_Zoe_bag_zpscc97d32c.jpg

Gaudeteen tuli tähän kevät/kesä kauteen pieni mallisto. Iron Maidenin logosta vaikutteita saanut leopardicollege tuli kahdessa eri värissä, kuvan luonnonvalkoisena ja raikkaan tomaatinpunaisena. Kuvan punainen Zoe laukku piristää sopivasti neutraalin väristä kesävaatetta ja on täydellisen kokoinen olkalaukku.


 photo Yoko_bag_zps779da058.jpg

Yllä oleva satulalaukun mallinen Yoko on valmistettu napakasta lehmännahasta ja siinä yksinkertaisen kaunis tähtilukko. Alla iso Loulou nahkalaukku jossa söpöjä pieniä tähtiä.
 photo Loulou_bag_zpsb3642db3.jpg

Rikan korumallistosta tuli boheemi pitkä kullattu riipus, jossa höyhen ja musta hammas. Alimmassa kuvassa nahkainen Ipad-tasku joka tuli kolmessa eri värissä: kuvan nahanvärinen, kirkas sininen ja musta.

 photo Feather_necklace_zps41c58273.jpg


 photo Ipad_sleeve_natural_zps7ba17d86.jpg

Ei kommentteja: