keskiviikko 7. elokuuta 2013

Syysuutuuksia Acnelta

 photo Wave_Beta_zps58f2c7e7.jpg

Acnen tämän syksyn väripaletti on pehmeän utuinen; harmaan sävyjä jäisen kylmästä tummanharmaaseen, pestyä sinistä, vaaleaa oliivinvihreää ja lilaa terästettynä puhtaan valkoisella ja mustalla.

Rento farkkupaita Wave jatkaa mallistossa vaaleassa pestyssä denim-värissä. Paidan materiaali on laskeutuvaa ja helppohoitoista lyoceliä. Syysmalliston uutuus on pehmeä ja reilunkokoinen Beta-college herkällä kukkaprintillä. Kuvan college tuli Gaudeteen meleeratun vaaleanharmaana.

Klassinen puuvillaneule on saanut pintaansa siksak- ja vohvelikuvioita. Kuvan neule tuli Gaudeteen tummansinisenä. Tuttu Copy Linen t-paita on saanut syksyksi uuden värin, kuvan vaalea oliivi.

 photo Ruth_Copy_zps34d12818.jpg

Kauniisti istuvat Cora Twill-housut ovat vajaamittaiset ja sopivat hyvin sekä ballerinojen, avokkaiden että nilkkureiden kanssa. Pehmeä Rue Mohair neule tuli myös toisessa värissä, kuvan vaalea Dove White.

 photo Cora_Rue_zpscb3d592f.jpg

Acnen pehmeästä mohairista valmistettu Wham-neule on edelleen yksi suosituimpia neulemalleja. Pitkä ja väljä neule sopii käytettäväksi kapeiden housujen tai legginsien kanssa sekä neulemekkona. Aikaisemmin tulleen meleeratun turkoosin lisäksi Gaudeteen tuli kaksi muuta väriä, kuvan meleerattu harmaa ja musta.

 photo Wham_zps7d72ebc4.jpg



Ei kommentteja: