torstai 26. syyskuuta 2013

Rika AW13

 photo 2ea22bde-66b8-4460-b92e-3eea1f62f662_zps50875ca4.jpg

Ruotsalaisen Ulrika Lundgrenin Rika voitti tänä vuonna Damernas Världin Guldknappen-pääpalkinnon. Ulrika Lundgren on pysynyt vuosien varrella uskollisena tyylilleen ja säilyttänyt Rikan rennon tyylikkään rock-hengen ja omanlaisensa tyylin mallistosta toiseen. Mallisto ei ole vuosien varrella kasvanut liian suureksi, pääpaino suunnittelussa on pienien asukokonaisuuksien yhdistäminen laadukkaisiin nahkalaukkuihin ja kivoihin asusteisiin.

Gaudeten tähän syksyyn tuli Rikalta pieniä nahkalaukkuja ja pussukoita, ihania huiveja ja Rikan tämän hetken tavaramerkki, Iron Girl -svetari. Väriskaala on ajaton: vaaleanharmaata ja mustaa yhdistettynä tomaatinpunaiseen ja etniseen Tribe-printtiin.

Tervetuloa tutustumaan raikkaaseen Rikan syysmallistoon Fredalle. Uudet tuotteet tulevat myös pian myyntiin verkkokauppaamme.

 photo Ulrika_Lundgren_zps8aba215a.jpg

Kiitos lukuisille arvontaamme osallistuneille. Arvonta on nyt suoritettu ja arvonnan voittajalle olemme ilmoittaneet voitosta henkilökohtaisesti.

4 kommenttia:

hheidi kirjoitti...

Moikka! Onko teille enää tulossa Acnen canada huiveja? :)

hheidi kirjoitti...

verkkokauppaan siis! :D

Milla kirjoitti...

Heippa!

Tuleeko teille Rikan tuotteista ensimmäisessä kuvassa oleva huivi? Jos tulee, niin minkä hintainen huivi on? :)

Gaudete kirjoitti...

hheidi: Hei, Acnen Canada-huivia ei ole näillä näkymin tulossa ennen marraskuuta, jolloin tulee ko. huivin pre spring-sävyt, oranssi ja vaaleanpunainen.

Milla: Kyllä - Rikan Love and Dare-villasekoitehuivi saapui Gaudeteen eilen, ja hintaa tuolla ihanuudella on 250 euroa.