torstai 31. lokakuuta 2013

Tyylillä syksyn ja talven juhliin

 photo gaudete-iro-dress-and-leather-jacket_zps0c678207.jpg

Kun kuukausi vaihtuu marraskuuksi, pyörähtää pikkujoulukausi jälleen käyntiin. Juhlasesongin pärjää hyvin sijoittamalla yhteen hyvään mekkoon, joka asusteita vaihtamalla muuttuu tilaisuudesta toiseen. Vaihtoehtoisesti voit yhdistää keveän ja juhlavan puseron tai pienen jakun kapeisiin, siisteihin farkkuihin tai suoriin housuihin.

Minimittaisen mekon voi asustaa paksuilla, laadukkailla sukkahousuilla, jotka tekevät siluetista selkeän ja tyylikkään. Juhlasta riippuen kengät voivat olla joko sirot avokkaat tai siistit nilkkurit. Pieni olkalaukku tai keveä kirjekuorilaukku sekä yksi näyttävä koru riittää viimeistelemään asun.

 photo Party_2_zps24f1948d.jpg

 photo Party_1_zpsd18a0f84.jpg

Jos valintasi on housut tai siistit farkut sekä juhlava yläosa, kannattaa valita laadukas ja ylellinen materiaali. Kevyt pitsi- tai organzapusero antaa asulle keveyttä ja on sopivan naisellinen. Chanel-tyylinen niukka jakku sopii hyvin sekä mekon että housujen kanssa. Iron nahalla viimeistellyissä jakuissa on sopivasti särmää tuomaan modernia otetta juhla-asuun. Rock-henkeä asuun saa vaihtamalla jakun tyylikkääseen mustaan nahkatakkiin. Housuasuun kannattaa valita kengiksi sirot ja naiselliset avokkaat, kuten Iron ja Whyredin klassiset kapeakärkiset avokkaat tai Tila Marchin kauniit mokkasandaalit.

 photo Iro_jackets_aw13_zps1e777c4c.jpg

 photo gaudete-iro-leather-bag_zpsfe20725d.jpg

Ei kommentteja: