perjantai 22. marraskuuta 2013

Ihanan pehmoisia Canada uutisia

 photo Canada_1_zps024fafbd.jpg

 photo Canada_2_zps0aaa5d00.jpg

Etsin Googlen kuvahausta kivaa kuvaa Acnen Canada-huivista ja niiden runsaus ei yllättänyt. Huivista on lyhyessä ajassa tullut super suosittu, eikä syyttä. Ihanan pehmeä ja suuri merinovillainen huivi on ajaton klassikko. Se sopii monen eri ikäisen ja tyylisen naisen, sekä miehen vaatekaappiin. Huivi on tarpeeksi pitkä, että sen saa kiedottua rennosti kaulan ympärille ja tarpeeksi suuri toimimaan myös hartiahuivina.

 photo Canada_3_zps24cbfa93.jpg

Canada-huivi on nyt syksyn aikana myyty loppuun jo useita kertoja kaikista liikkeistä ympäri maailman. Acne on säännöstellyt huivin saatavuutta ja tällä hetkellä rajoittaa sen myyntiä vain osaan liikkeistä ja verkkomyynnin pelkästään Acnen omaan verkkokauppaan. Olemme erittäin onnekkaita, koska Gaudete kuuluu niiden liikkeiden joukkoon, jotka saavat Canada-huivia taas myyntiin. Gaudeteen on ensi viikon maanantaina tulossa huivia meleeratun harmaana, viininpunaisena ja tummansinisenä. Liikkeessä on jo usean kymmenen nimen varauslista, joten huivit eivät tälläkään kertaa ehdi kauan Gaudetessa viihtyä.

 photo Canada_5_zps54bd1bd3.jpg

Jos haluat tämän ihanan huivin omaan vaatekaappiisi, toimi nopeasti. Toimitamme huivia myös postitse, voit tiedustella asiaa sähköpostitse info@gaudete.com tai puhelimitse numerosta 09 608635.

Kuvat Pinterest

Ei kommentteja: