maanantai 18. marraskuuta 2013

Laadukkaita takkeja talveen

Talvi kurkistelee jo kulman takana ja nyt on viimeistään aika tarkistaa oman vaatekaapin takkien kunto. Gaudeten valikoimasta löydät laadukkaan takin sekä siistimpään että rennompaan käyttöön. Kauniit pinnat, kivat yksityiskohdat, hyvä istuvuus ja laadukas materiaali ovat kriteereitä, joilla valikoimme takkeja myyntiin. Alla olevista malleista löytyy ehkä sinunkin lempitakkisi.

 photo gaudete-iro-coat_zps2ae27968.jpg

 photo gaudete-acne-jumper-iro-coat-and-jeans_zps199aa19a.jpg

Iron tämän syksyn ja talven villakangastakit ovat malliltaan reilun pusakkamaisia. Takkien leikkaus ja yksityiskohdat on lainattu klassisesta biker-nahkatakista, helman pituutta on vain pidennetty. Tummanharmaa Dasha-takki on valmistettu paksusta huopamaisesta villasekoitekankaasta ja siinä on ihanasti lämmittävä lampaankarvareunus. Tweed-pintainen Kilburn-takki on leikkaukseltaan selkeän yksinkertainen ja ajaton.

 photo 50fc17a0-7348-46c9-bd81-87beabf50fef_zps1abf98fc.jpg

Acnella löytyy tähän talveen kolme erilaista talvitakkia: muhkea tyylikäs kelsiturkki, linjakas tekoturkissomisteinen villakangastakki ja lämmin hupullinen talviparka.

Jo viime vuonna suuren suosion saavuttannut Velocite-kelsiturkki on lämmin ja leikkaukseltaan moderni. Kauniissa mustassa kelsiturkissa on utuisen hiekanharmaa sisäkarva, joka tuo suuressa kauluksessa kasvoille valoa. Siisti musta villakankainen kipparitakki Edge on malliltaan klassinen ja ajaton. Modernia otetta takkiin tuo vartalo-osan ja kauluksen tekoturkis.

 photo gaudete-november-2013-07_zps86d46ce8.jpg

 photo Edge_zpsb8198a3e.jpg

Gaudeten tämän talven untuvatakit ovat ranskalaiselta Pyrenexiltä ja Acnelta. Pyrenexin moderni kiiltäväpintainen untuvatakki Authentic Shiny on lämmin ja kevyt päällä. Istuva leikkaus tekee takista siron ja turkisreunuksinen huppu lämmittää pakkasella. Acnen untuvaparka Powder on saanut tähän kauteen hiukan kapeamman leikkauksen, muuten takki on ominaisuuksiltaan viime talven kaltainen. Pitkä untuvaparka, jossa teddyvuorattu huppu suojaa hyvin viimalta ja on lämmin kovallakin pakkasella. Takin kuoren saa irrotettua, joka helpottaa pesua ja päällitakkia voi käyttää erikseen, joka tekee parkasta käyttökelpoisen vuoden ympäri. Värivaihtoehtoina armeijanvihreä ja musta.

 photo Pyrenex_zpsaacdbcd0.jpg

 photo Powder_zps511ca793.jpg

Ei kommentteja: