keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Skinny jeans

 photo Red_jeans_streetstyle1_zpsa8406817.jpg

 photo Iro_Jarod_zpsb9e0dd64.jpg

 photo Black_jeans_zpsad433e1d.jpg

Kapeat ja hyvin istuvat farkut kuuluvat vaatekaapin kulmakiviin. Vyötärön korkeus ja istuvuus sekä  lahkeen pituus ja leveys ovat niitä asioita joihin kapeita farkkuja ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota. Osalle sopii hyvin hiukan korotetumpi vyötärö, toisille taas melko suora ja hiukan matalampi on istuvuudeltaan parempi. Kapeissa farkuissa on tärkeää, että lahkeet ovat istuvat olematta liian tiukat. Paras lahkeen pituus on useimmiten juuri nilkkaan asti ulottuva lahje (Gaudeten nettikaupan farkkukuvien malli on 178cm pitkä, joten hänellä farkut ovat liian lyhyet). Nilkkapituinen lahje sopii kaikkien kenkien kanssa avokkaista ja ballerinoista tennareihin ja nilkkureihin.

Iron syksyn ja talven mallistossa on 3 kapeaa farkkumallia. Aikaisemmilta kausilta tuttu matalavyötäröinen Jarod on valmistettu pehmeästä denimistä. Väreinä syksyn ja talven harmautta piristävä raikas punainen tai klassinen ja ajaton musta (kuva yllä).

 photo Grey_red_streetstyle_zpsbae96306.jpg

 photo d9361d30-4c0d-4086-9afa-9b1cb04e74a1_zps3a411cb0.jpg

 photo Iro_grey_blue_zps45535155.jpg

Iron kaksi muuta farkkumallia ovat kuvassa yllä olevat Upney ja Zeitna. Moderni versio kivipestystä farkusta on harmaa marmoripintainen Upney. Farkkujen vyötärö on aavistuksen korkeampi kuin matalassa Jarod-mallissa ja materiaali on joustavaa denimiä. Super pehmeät ja vintage-henkisesti kulutetut siniset Zeitna-farkut ovat raikas ja rock-henkinen klassikkopesu. Voit valita farkut kokoa reilumpana, jolloin istuvuus on rento tai omassa koossasi, jolloin istuvuus on kuvan kaltainen.

 photo black-sunglasses-pug-grey-skinny-jeans-grey-high-tops-ivory-coat-1_zpsd3fde431.jpg

 photo Acne_grey_corduroy_zps7ef38c6b.jpg

Acnen suuren suosion saavuttanut farkkumalli on Skin 5 Pocket. Skin 5 -mallissa on takaa korkempi, istuva vyötärö ja kapeat lahkeet. Materiaali on kaikissa pesuissa joustava, mutta silti hyvin muotonsa pitävä. Gaudetesta Skin 5 -farkut löytyvät  pesuista Used Grey, Used Black, Used Blue ja Double. Kuvassa yllä on siisti harmaa pesu Used Grey ja edestä kapeaa vakosamettia oleva musta Double. Kuvassa alla pesty musta Used Black ja kevyesti kulutettu klassikko sininen Used Blue.

 photo Acne_used_black_blue_zps70dcc4cc.jpg

 photo Blue_jeans_zpsefdbc12b.jpg

Farkkutuotekuvat Gaudete, muut kuvat streetstyle.

Haluamme hemmotella kaikkia blogimme, Facebookimme ja Instagramimme seuraajia pienellä farkkukamppanjalla. Saat kaikista Gaudeten farkkumalleista -20% koodilla SOME. Etu on voimassa verkkokaupassa ja liikkeessämme Fredalla lauantaihin 9.11. saakka. Etu ei ole näkyvillä liikkeessä, sen saavat vain Gaudeten sosiaalista mediaa seuraavat. Kuulemme myös mielellämme kommenttejanne blogipostauksistamme ja toiveitanne blogin aiheista.

All jeans -20% for all our blog, Facebook and Instagram @gaudetestore followers with a code SOME in our webstore and store until Saturday 9th of November.


Ei kommentteja: