perjantai 31. tammikuuta 2014

Ajatonta laatua kevään ostoslistalle

Kevättä kohti mennessä tulee tarve keventää vaatekaapin sisältöä ja käydä läpi perusvaatevalikoima. Kun valoa on enemmän tekee mieli vaihtaa tummat ja raskaat neuleet vaaleampiin ja keveämpiin, päivittää t-paidat ja tarkistaa löytyykö kaapista se täydellinen mekko jolla pärjää tulevan kauden.

 photo IMG_3021_zps3f312f75.jpg

Vincen valikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja joilla vaatekaapin saa freesattua ajattomilla ja laadukkailla tuotteilla. Kevään neulemallisto on kevyttä kashmirneulosta ja värimaailma on utuisen vaalea. Valittavana on viisi erilaista neuletta: Colourblock Luxe Cashmere Sweater Cloud/Black, Rack Stitch Cashmere Sweater Winter White, Degrade Cashmere Sweater Grey, Rack Stitch V-neck Cashmere Sweater Heather Clay ja Luxe Cashmere Sweater New Buff.

 photo Vince_SS14_2_zps068ff566.jpg

 photo Vince_SS14_1_zpsffc895e9.jpg

Vincen mallistoista löytyy täydellisiä silkkipaitoja, mekkoja ja housuja. Paitamainen mekko on helppokäyttöinen ja muuntuu asusteilla hyvin arjesta juhlaan, vaihtoehtoina musta tai tyylikäs printti. Samasta printtikankaasta myös ihanasti laskeutuvat housut, jotka tuntuvat päällä keveiltä ja mukavilta.

 photo IMG_3073_zps8f2cbdc6.jpg

 photo Vince_SS14_4_zps62545569.jpg

 photo Drawstring_dress_bl_zpse5569ca4.jpg

Vincen nahkavaatteet on valmistettu pehmeästä nappanahasta ja niissä on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin. Tyylikäässä pikkumustassa on yläosa joustavaa viskoosia ja alaosa pehmeää nahkaa. Mekon leikkaus on klassinen ja sopii monelle vartalolle. Kauniissa nahkahameessa on alaosassa moderni rei'itys, joka tuo A-linjaiseen hameeseen sopivasti ilmavuutta.

 photo Vince_SS14_5_zps45af8935.jpg

Tule tutustumaan uusiin kevään mallistoihin liikkeeseemme ja osallistu samalla Gaudetessa 100 euron lahjakortin arvontaan. Arvontaan voi osallistua vain liikkeessä perjantaina 31.1. ja lauantaina 1.2.

Nähdään Fredalla!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Ovatko tuotteet tulossa myyntiin myös verkkokauppaanne?