torstai 9. tammikuuta 2014

Keväistä uutta Acnea

 photo Bree_tencel_zps79e50dcb.jpg

Acnen kevät-toimitukset jatkuvat hiekan, mustan, valkoisen ja vaalean denimin sävyillä. Neuleiden pinnat ovat kevättä kohti sileän pehmeitä tai käsinkudotun rouheita. Materiaalit ovat laskeutuvia ja helppohoitoisia, ne sopivat hyvin sekä arkeen että juhlaan.

Musta maksimekko Bree on pehmeää tenceliä ja siinä on kaunis pliseerattu selkä. Mekko sopii arkeen matalien kenkien kanssa ja juhlavan siitä saa vaihtamalla jalkaan korot. Tuttu Wave Denim -paitapusero on rennon väljä ja se on valmistettu pehmeästä lyocelistä. Valkoinen Shelby-neule on malliltaan ryhdikkään laatikkomainen ja merseroitu puuvillaneulos tekee siitä pehmeän ja pinnaltaan aavistuksen kiiltävän.

 photo Wave_Shelby_zps65cd784e.jpg

 photo Pistol_sh_zpsb99afbcb.jpg

Acnen kevään uusi Pistol Short on väriltään vaalea hiekka. Utuinen mokkapinta tuo näihin Pistoleihin ihanaa pehmeyttä. Vaalean hiekanvärisenä saapui myös uusi neulemekko Mandy. Monikäyttöisessä neulemekossa on kiiltäväpintainen aluskangas joka kurkistaa hihansuista ja helmasta. Mekko tuli myös tummansinisenä. Kuvan Karma Linen Mix -housut ovat laskeutuvaa viskoosipellava-sekoitetta, housut tulivat Gaudeteen mustana.

 photo Karma_Mandy_zpsd8a92d02.jpg

Ei kommentteja: