perjantai 7. maaliskuuta 2014

GAUDETE ♡ ACNE

 photo Acne_1_zps9029077e.jpg

Gaudeten valikoimassa on ollut jo kymmenen vuotta yksi merkki yli muiden, asiakkaidemme suosikki Acne.

Ensimmäisen kerran Acnea tultiin myymään Gaudeteen kymmenen vuotta sitten ja pieni mallisto mahtui yhteen pukupussiin. Acnea meille myynyt tyttö esitteli innoissaan paria farkkumallia ja pientä erikoisia yksityiskohtia ja leikkauksia sisältävää mallistoa. Acnen yksinkertainen ja omannäköinen mallisto oli jo silloin kerännyt uskollisia faneja muissa Pohjoismaissa, mutta Suomessa merkki oli vielä tuntematon. Ostimme Gaudeteen ensin farkkuja, joiden kapea malli ja minimalistiset yksityiskohdat vetosivat nopeasti asiakkaisiin. Mallisto kasvoi pikkuhiljaa, ja niin myös Acnen valikoima Gaudetessa.

Pienestä farkkumerkistä on kasvanut kansainvälisesti erittäin arvostettu ja hyvin myyvä brändi. Vuosittain Acne esittelee neljä eri mallistoa, joista jokainen on valikoimaltaan laaja. Valikoima jakautuu pre-mallistojen kaupallisiin perusvaatteisiin, kenkiin ja asusteisiin, sekä Acnen imagolle tärkeään näyttävään ja erikoiseen päämallistoon. Acne on säilyttänyt mallistoissaan aina punaisen langan, tietynlaisen Acne-hengen. Monet Acnen tuotteista ovat säilyneet mallistoissa vuodesta toiseen, niitä on vain asiakkaiden antamien palautteiden mukaan tehty vielä täydellisemmiksi. Leikkauksiin, materiaaleihin ja yksityiskohtiin kiinnitetään paljon huomiota, niitä hiotaan koko ajan niin, että tuotteet olisivat joka ikinen kausi parhaita mahdollisia. Acne on hyvä esimerkki täydellisestä brändistä, joka vetoaa kuluttajiin vuosi toisensa jälkeen.

Gaudete juhlistaa pitkää ja antoisaa taivalta Acnen kanssa tarjoamalla asiakkailleen kaikki Acnen normaalihintaiset tuotteet -20% perjantain ja lauantain ajan. Etu on voimassa sekä liikkeessä, että verkkokaupassa. Acnea voi poikkeuksellisesti ostaa suoraan verkkokaupasta perjantain ja lauantain ajan, jatkossa verkkokauppatilaukset onnistuvat sähköpostitse tai soittamalla liikkeeseen.

Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi tarjoamme lauantaina ostoksien lomassa asiakkaillemme lasillisen kuplivaa. Tervetuloa!

 photo Acne_2_zpsaf35fc04.jpg

Ei kommentteja: