perjantai 21. maaliskuuta 2014

Nahkaa ja suuria linjoja

 photo IMG_9769_zps2f6243e1.jpg
Acne Saviour Silk -housut 330€, Rika Nicky-college 165€, Acne Andrea-avokkaat 380€

Acnen kesän toimitukset jatkuvat pehmeillä nahkavaatteilla, ryhdikkäällä puvulla, sekä mekoilla ja paidoilla, joissa on runsautta. Huulipunan punaiset silkkihousut tuovat muuten sinimustaan väritykseen raikkautta.

Punaisissa Saviour Silk -housuissa on väljä, miesten housuista lainattu leikkaus. Housut ovat aavistuksen vajaamittaiset, jättäen nilkkaa juuri sopivasti näkyviin. Keveät silkkihousut on helppo yhdistää moneen eri yläosaan. Arkeen sopii t-paita, rento college tai neule, ja juhlaan kevyt toppi tai silkkipaita. Jalkaan voi sujauttaa sirot avokkaat tai sandaalit.

 photo Acne_1_zps6d562d29.jpg
1) Acne Single Light Mohair -jakku 520€, Acne Close-nahkahousut 950€, Vince Favorite Tank 55€ 2) Acne Roni Light Twill -paita 290€, Acne Captation-nahkahame 750€, Acne Aida-avokkaat 360€

 photo IMG_9837_zpsdf5f49ee.jpg
Acne Lash Poplin -paitamekko 290€, Acne Tillie-sandaalit 380€

Acnen ohuesta villasekoitteesta valmistettu jakku istuu täydellisesti ja antaa kantajalleen heti ryhdikkään ilmeen. Jakku sopii sekä rokimpaan, että klassiseen tyyliin. Kuvassa siihen on yhdistetty Acnen istuvat nahkahousut ja Vincen yksinkertainen valkoinen toppi. Jakkuun löytyy myös samasta materiaalista valmistetut suorat housut.

Nahkaa tuli Acnelta myös hameena. Moni asiakas on jo pitkään kysellyt milloin Acne valmistaa pehmeästä nahasta aavistuksen A-linjaisen nahkahameen vetoketju-yksityiskohdilla. Nyt se on tullut ja on malliltaan täydellinen sekä ajaton. Ylisuuri paita on myös Acnen mallistosta ja on materiaaliltaan pehmeää ja helppohoitoista viskoosia.

Viimeisen kuvan reilun väljä puuvillainen paitamekko on helppo kevät- ja kesävaate. Mekkoon voi lisätä vyön antamaan muotoa tai sen voi käyttää sellaisenaan. Värivaihtoehtoina kuvan musta ja tummansininen.




Ei kommentteja: