torstai 3. huhtikuuta 2014

Tennarit kevääseen

 photo New_balance_zps7625820b.jpg

 photo New_balance_1_zpsf8e03569.jpg

Tennarit ja lenkkarit vilahtelevat katukuvassa yhä enemmän heti kevään koittaessa. Matalat ja mukavat kengät kuuluvat monen naisen jokapäiväiseen pukeutumiseen. Valikoima rennoissa tennareissa ja lenkkareissa on nykyään niin laaja, että jokainen löytää omaan tyyliinsä sopivat.

Klassinen ja hiukan retro lenkkarimalli on New Balancen W574. Jalassa kevyt ja hyvin tukeva malli on myös ulkonäöltään siisti. Kevään värinä vaalea harmaa jota on piristetty raikkaalla pinkillä. Mukana myös pinkit vaihtonauhat lisää väriä kaipaaville.

 photo Canvas_sneakers_zpsa42b7018.jpg

 photo Adriana_zpsab6febe7.jpg

Acnen kesämalliston täydellisesti jalkaan istuva tennarimalli on nimeltään Adriana. Gaudeteen tuli näistä ihanista tennareista kaksi väriä, raidallinen luonnonvalkoinen ja tyylikäs satiinipintainen musta. Tennareissa on hauskat kasvot, jotka saa halutessa irrotettua. Acnen omasta verkkokaupasta nämä tennarit myytiin heti loppuun.

 photo Converse_zps3211c880.jpg

 photo Converse_1_zpsf0d1e620.jpg

Vuodesta toiseen pintansa pitävä tennarimalli on Converse. Varrelliset mustat Converset ovat sopivan siistit aikuiseenkin makuun. Vaihtoehtoina Gaudetessa niittikoristeinen mokkanahka ja musta pintanahkainen malli.

Kauniin keväistä loppuviikkoa!

Ei kommentteja: