perjantai 2. toukokuuta 2014

Vaatekaapin klassikot 4

 photo Gazelle_street_zps5bb4ff93.jpg

 photo Gazelle_zps0b222640.jpg

Monen naisen vaatekaapin klassikkokengät ovat kaudesta toiseen ajattomat tennarit. Nykypäivän tennarit eivät ole enää vain rennot ja sporttiset jalkineet, vaan asuun kuin asuun yhdisteltävät kengät. Tennarimalleissa on useita vaihtoehtoja joista valita.

Adidaksen retrohenkiset Gazellet ovat sirot ja kevyet jalassa. Ajattomat värivaihtoehdot musta ja vaaleanharmaa on helppo yhdistää omaan vaatekaappiin. Toinen Gaudetessa myytävä Adidaksen malli on sporttinen Adizero. Malli on hyvä juoksukenkä, mutta myös tyylikäs lenkkari vapaa-aikaan.

 photo 920135d2-2183-4c8e-920d-41ff0680ebf7_zps9cbad8aa.jpg

 photo Adizero_zpsf21d9663.jpg

New Balancen vaaleanharmaat tennarit saavat kivaa kontrastia pinkistä väristä. Kengissä mukana myös pinkit vaihtonarut lisää väriä kaipaaville.

 photo New_balance_street_zpsabbb7cbe.jpg

 photo New_balance_1_zpsf8e03569.jpg

Rock-henkinen ja rento klassikkokenkä on musta Converse. Conversejen suosio jatkuu vuodesta toiseen, tässä ihanasti kuluneet Converset Elin Klingin jalassa. Gaudeten mustat Converset löydät täältä.

 photo elin-kling-converse_zps9195d3d1.jpg

 photo Converse_1_zpsf0d1e620.jpg

 photo Adriana_zpsab6febe7.jpg

Acnen tämän kevään Adriana-tennarit ovat tyylikkään yksinkertaiset. Satiinipintaiset mustat ja luonnonvalkoiset raidalliset tennarit sopivat kengiksi töistä vapaa-aikaan. Hauska musta naama-kuva on  Acne-henkinen yksityiskohta, jonka voi haluttaessa myös irrottaa.

You can find sneakers in most women's closet. It is the perfect shoe to wear with almost everything. Sneakers are versatile, comfortable and really spice up your outfit. You can find Gaudetes sneaker selection in our webstore.

Ei kommentteja: