maanantai 20. lokakuuta 2014

Acnen täydellinen kelsiturkki



Acnen Velocite kelsiturkki on malliltaan täydellinen, kun haluat talveen sopivan tyylikkään biker-henkisen kelsiturkin. Tähän kauteen Velocite on saanut uudistetun ylellisemmän mustan lampaankarvan ja kestävämmän nahkapinnan. Kelsiturkki sopii käytettäväksi sekä rennossa farkku-lookissa, että siistimmin mekon, hameen tai suorien housujen kanssa. Takin vyö on irrotettava, ja kaulukset saa nostettua pystyyn ja kiinnitettyä soljella, kun pakkasilmat saapuvat.

Acne Studios Velocite shearling coat is perfect, if you are looking for chic biker style shearling. This fall and winter Velocite is updated with smooth black shearling fur and classy black leather. You can wear this coat with relaxed jeans look, or for work and party with a dress, skirt or pants. The belt is removable and the collar can be fastened up when the winter chills arrive.




Tämän viikon Acnen toimituksissa saapui myös siisti musta pitkähihainen t-paita Walker. Walker on materiaaliltaan helppohoitoista lyoceliä, paidan hihoissa ja selässä kulkevat koristesaumat.

Top and bottom pictures Acne Studios, middle pictures street style blogs.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Myytiinkö Velocite loppuun saman tien, kun sitä ei ilmeisesti ole verkkokaupan puolella ollut näkyvissä ollenkaan?

Gaudete kirjoitti...

Hei, Syksyn ja talven viimeksi tulleet uutuudet eivät ole vielä ehtineet verkkokauppaan. Acnen Velocite kelsiturkkia on vielä jäljellä koot 34, 36 ja 38, yksi kappale per koko.

Terveisin, Nina/Gaudete