tiistai 18. marraskuuta 2014

Ebony and ivory


Parhaat vaatteet naisen vaatekaapissa taipuvat arjesta juhlaan ja ovat helposti yhdisteltävissä. Selkeälinjaiset ylä- ja alaosat, mekot ja haalarit saa toimimaan eri asukokonaisuuksissa, kun pitää väriskaalan rauhallisena. Aina tyylikkäät ja ajattomat värit ovat musta ja luonnonvalkoinen. Eri materiaaleilla ja pienillä yksityiskohdilla, sekä koruilla ja asusteilla muokkaat kokonaisuutta helposti ja vaivattomasti. Silkki, nahka ja laadukas villakangas tuovat juuri sopivasti luksusta sekä arkeen, että juhlaan, ja kestävät vaatekaapissa kaudesta toiseen.

Vincen malliston luonnonvalkoinen villasekoitejakku on samalla sekä pehmeä, että ryhdikäs. Jakun voi yhdistää töihin sekä virallisempaan pukeutumiseen, että rennosti farkkujen kanssa. Juhlassa jakku toimii hyvin mustan kaverina. Helppo ja tyylikäs vaihtoehto on yhdistää jakkuun silkkimekko tai -haalari. Vincen mallistosta ensimmäisenä tuli monikäyttöinen hihaton silkkihaalari mustana ja puuterinvärisenä. Nahkahousut tai -hame tuovat jakkuun sopivasti kontrastia ja särmää. Nahkahousut -ja hame sopivat myös omana asuna hyvin silkkipaidan kanssa, arkeen yläosaksi käy pehmoinen neule. Gaudeteen tuli Vinceltä neljä erilaista silkkipaitaa, väreinä musta luonnonvalkoinen ja puuteri.

The best clothes in womans closet work well from work to parties, and are easy to combine. Clean lined tops and bottoms, dresses and jumpsuits work best when you keep the colors simple. Always stylish and timeless are black and offwhite. You can change your outfit with different materials and small details, with jewellery and accessories. Quality materials, such as leather, silk and wool, will add  a bit a luxury and stay in your wardrobe from season to season.

Offwhite wool blend jacket from Vince is easy to wear. Soft and timeless jacket can be combined to a black silk dress or jumpsuit. We received a sleeveless silk jumpsuit from Vince in black and nude. You can also add leather pants or skirt to give the offwhite jacket a bit of contrast. Leather bottoms also work well with lightweight silk shirts, and for the day with soft knits. We have four different silk shirts available from Vince this season in colors black, offwhite and nude.























Pictures 1,4 and 7 from street style blogs, other pictures Vice and Acne Studios.


Ei kommentteja: