maanantai 29. joulukuuta 2014

Pehmeän vaaleita sävyjä Acnelta



Valon lisääntyessä vaatekaappi kaipaa raikkaita ja pehmeitä värejä. Acnen kevään välimallistosta saapui ihanan keveitä neuleita, pehmeän vaaleansininen farkkupaita, trikoopaitoja, toppeja ja mekkoja. Rento farkkupaita Addle Denim tuli kuvan pestyssä vaalenasinisessä värissä, pitkä neuletakki Marva Fluid tuli kuvan vaaleanharmaassa värissä ja syvän tummansinisessä. Samasta sarjasta tuli myös pitkä v-aukkoinen neule vaaleanharmaana.

Alakuvan trikoomekko Bree Tencel on selkeälinjainen ja sopii käytettäväksi vuoden ympäri. Trikoopaita Nairobi Tencel on laskeutuvaa ja kevyttä lyoceliä. Kummassakin väreinä vaaleanharmaa ja musta. Samassa toimituksessa saapui myös ryhdikkäästä trikoosta valmistettu istuva hihaton toppi ja lyhyt mekko, väreinä myös vaaleanharmaa ja musta.

Gaudeten uudenvuoden aukioloajat: keskiviikko 31.12. klo 11-15 ja torstai 1.1. suljettu, perjantaina ja lauantaina olemme avoinna normaalisti. Kuplivaa uuttavuotta!

We received new styles fro Acne Studios pre SS15 collection. Lightweight knits in grey melange and navy, soft light blue denim shirt, jersey dresses and tops in black and grey melange.



öaösöä

Ei kommentteja: