perjantai 27. helmikuuta 2015

Chinti and Parker



Yksi Gaudeten tämän kauden uusista merkeistä on englantilainen Chinti and Parker. Vuonna 2009 serkuksien Anna Singhin ja Rachael Woodin perustama merkki on nopeasti saanut suosiota, ja on tällä hetkellä yksi Englannin suosituimpia laadukkaita ready-to-wear merkkejä. Chinti and Parker on tunnettu ihanan pehmeistä ja korkealaatuisista neuleista, nykyään mallistoon on lisätty myös ajattomia hameita, mekkoja, housuja ja paitoja. Klassisiin malleihin yhdistetään hauskoja yksityiskohtia ja raikkaita printtejä, joka tekee merkistä modernin ja vaatteista ihanan helppoja käyttää.

Chinti and Parker on suosittu myös tähtien keskuudessa. Vaatteita on kuvattu Alexa Chungin, Marion Cotillardin, Katie Holmesin ja Cara Delevingnen päällä, Gwyneth Paltrow on suunnitellut merkille aiemmin omaa nimeään kantavan neulemalliston.

Löydät Gaudeten Chinti and Parker valikoiman nyt liikkeestämme Fredalta, tulossa pian myös verkkokauppaan.

One of Gaudetes new brands this season is British Chinti and Parker. Founded in year 2009 by cousins Anna Singh and Rachael Wood, Chinti and Parker has fast established itself as a leading British luxury ready-to-wear label. It is known for soft top quality knits and the collection now also has skirts, dresses, shirts and pants in natural materials. They balance well classic cuts with clever detailing, making the brand modern and contemporary.

You can find Chinti and Parker now at the store, coming soon also to the webstore.






Ei kommentteja: