maanantai 20. heinäkuuta 2015

Sinistä inspiraatiota viikkoon



Sinisen eri sävyt sopivat kauniisti pohjoismaiselle iholle ja toimivat hyvin perusvärien mustan, valkoisen ja harmaan kanssa.

Kesällä on kiva pukeutua välillä koko siniseen farkkuasuun: alaosana tummansiniset tai raikkaansiniset farkut ja yläosana vaaleansininen farkkupaita. Farkkupaita toimii myös kevyen mekon ja hameen kanssa, rouheutta asuun tuovat mustat nilkkurit. Löydät Acnen välimallistosta ohuen ja pehmeän Addle Light Denim -farkkupaidan, Skin 5 -farkut kahdessa sinisessä pesussa, sekä kuvan uudet Orbit nilkkurit.

Klassinen ja ajaton farkkuasu on laadukas t-paita ja hyvin istuvat farkut. Täydellisen sellaisen löydät Acnen mallistosta: raikas valkoinen tai musta t-paita, tummansiniset Skin 5 -farkut Deep-pesussa ja harteille ihana Raya neuletakki mustana tai uudessa utuisen sinisessä värissä. Jalkaan kevyet avokkaat tai nilkkurit, tai kun kesää on vielä jäljellä, sirot sandaalit, sekä olalle pieni nahkainen olkalaukku. Selkeälinjainen ja helppo asu ympärivuotiseen käyttöön.

Different blue tones are perfect for the scandinavian skin and go well with the basic colors black, white and grey.

At summer time it is nice to wear a blue denim outfit with light blue denim shirt and dark blue or washed blue jeans. Jeans shirt works also well with a flawy skirt or dress, spice it up with black ankle boots, like the new Orbit style from Acne Studios. You can find also the perfect jeans style Skin 5 and Addle Light Denim jeans shirt fro Acnes pre fall collection.

Classic jeans look that works well all year around is jeans and a t-shirt. Throw on a comfy cardigan for jacket and you are good to go.


Ei kommentteja: