torstai 20. elokuuta 2015

Satiinia, trikoota ja pellavaa Acnelta



Acnen päämalliston toimitukset jatkuvat väljällä trikoomekolla, satiinihameella ja Nairobi Linen t-paidoilla. Musta Tatina Tencel -mekko on laskeutuvaa trikoota ja siinä on trikoovuorikangas. Ylhäältä istuvampi mekko levenee alaspäin ja sopii käytettäväksi sellaisenaan tai vyön kanssa. Matta satiinipintainen kynähame Kassia Stretch sopii töistä juhlaan. Savunharmaa väri on helppo yhdistää eri yläosiin paidoista neuleisiin tai jakkuun.

Myös Acnen väljempi t-paitamalli Nairobi tuli tähän syksyyn pellavaisena. Nairobi poikkeaa Acnen aiemmasta Wonder t-paitamallista niin, että leikkaus on sekä vartalossa, että hihoissa kapeampi kuin Wonderissa. Nairobi t-paitamalli on siisti ja pellava on aavistuksen paksumpaa kuin aiemmin.

Acne Studios Main AW15 collection deliveries continue with a jersey dress, satin skirt and Nairobi Linen t-shirts. Black Tatina Tencel is easy to wear little black dress. Double layer fabric makes the dress wearable all year round. Satin skirt Kassia Stretch works well from work to party, and the smoke grey color is easy to combine.

Acne new Nairobi Linen t-shirt is loose fitting and the sleeves are a bit longer. The linen material is a bit heavier for the fall season, but still soft.






Ei kommentteja: