maanantai 8. marraskuuta 2010

6 x pikkujoulut



Musta mekko on pikkujoulukauden monipuolisin hankinta. Mekon voi pukea epämuodollisiin tilaisuuksiin neuletakin ja nilkkureiden tai saappaiden kanssa. Iltatilaisuuksia varten jalkaan vaihdetaan sirot kengät ja neuletakki jätetään narikkaan.

Yksi hyvin istuva hame kaksinkertaistaa vaatekaapin sisällön. Yhdistä hame silkkipaitaan, t-paitaan, neulepooloon, bleiseriin tai runsaaseen villatakkiin.

Hameostoksilla tärkeintä on löytää oikea koko; liian suuri hame alkaa kävellessä pyöriä päällä, liian pieni ei laskeudu vaan kapuaa ylöspäin. Huikkaa siis sovituskopista myyjä avuksesi, jos epäröit koon kanssa.



Juhliin valmistautuminen helpottuu, jos jo asua hankkiessa miettii kokonaisuuksia ja vaatteen käyttötarkoitusta mahdollisimman monipuolisesti. Suomessa tyyliin vaikuttaa usein myös sää; avonaiset ja olkaimettomat mekot jäävät käyttämättä, ellei niihin löydy sopivaa yläosaa.

Musta siro jakku näyttää hyvältä useimpien cocktail-mekkojen kanssa. Sen voi pukea varmuudeksi ylle myös tilaisuuksiin, joiden muodollisuudesta ei ole etukäteen tietoa. Jakun voi jättää ylle tai riisua saapuessa sen mukaan, mikä sopii luontevimmin juhlien tunnelmaan.



Pikkujoulukauden juhliin riennetään usein arki-iltoina suoraan töistä. Vaikka vaatteet säilyisivät samoina aamusta iltaan, asukokonaisuuden henkeä on helppo muuttaa kengillä ja muilla asusteilla. Tukevakantaiset nilkkurit ja rento käsilaukku kuuluvat työpuvuston luottoasusteisiin, illalla asun juhlavuutta voi korostaa vaihtamalla jalkaan korkokengät ja korvaamalla laukku pienellä kirjekuorilaukulla.

Näyttävä cocktail-sormus, kaulariipus tai rannekoru viimestelevät tyylin. Sama teho on punaisella huulipunalla ja suihkauksella lempiparfyymia.

Iloista pikkujoulukautta teille kaikille!


ylimmän kuvan mekot Minna
keskellä vasemmalla Acnen hame ja pusero, oikealla Filippa K:n satiinimekko
alhaalla olkaimeton satiinimekko Acne, pitsikoristeinen silkkimekko Minna

Tarkat tuotetiedot ja paljon muitakin uutuustuotteita löydät verkkokaupastamme.

Ei kommentteja: