perjantai 12. marraskuuta 2010

Marraskuun ostoslistalla: neuleita ja paitiksia





Kapeat farkut ja runsas neule ovat helppo asuvalinta vapaa-ajalla. Muhkea neuletakki päivittää myös toimistoasun talvikauteen, kun puet sen kapean hameen ja paitapuseron päälle.

Talven neuleisiin tuovat runsautta eläväiset pinnat ja muodot. Materiaalit vaihtelevat pörröisistä mohair- ja alpakkasekoitteista sileään merinoon ja kasmiriin, joka on pehmeimmillään Vincen neuleissa (kuva alla vasemmalla).



Myös naisellinen paitapusero taipuu moneksi. Filippa K:n muotoon leikattu valkoinen peruspaitis tekee asusta kuin asusta viimeistellyn näköisen.





Filippa K:n ja Vincen syysmallistoista löytyy kauniita, pestystä silkistä valmistettuja paitapuseroita, joiden ilme muuttuu alaosaa vaihtamalla. Yhdistä pitkä ja väljä silkkipaita pillifarkkujen kanssa tai pue se tuubimaisen alusmekon päälle – saat rennon ja silti viimeistellyn näköisen vaihtoehdon ainaiselle trikootunikalle.

Acnen juuri ilmestyneen välimalliston puserot (kuva alla oikealla) on valmistettu kevyestä polyesteristä. Kangaspäällysteiset napit ja läpikuultava materiaali tuovat selkeälinjaiseen paitaan ripauksen modernia eleganssia.



katumuotikuvat Style.com

Ei kommentteja: