keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

IRO SS12

Photobucket

Ranskalainen Iro jatkaa kesän 2012 mallistollaan ihanan rock boheemia ja sopivan naisellista linjaansa. Iron suunnittelijat Laurent ja Arik Bitton ovat luoneet merkistä oman maailmansa näköisen. Veljekset työskentelivät musiikkialalla ja soittavat vapaa-ajallaan rock-bändissä. Heidän lähipiiriinsä kuului paljon naisia joilla oli uniikki ranskalainen tyyli jossa cool rock-henkisyys kohtaa kepeän naisellisuuden. Laurent ja Arik saivat inspiraationsa ystäviensä pukeutumisesta ja näin sai alkunsa Iro vuonna 2002. Iron mallistosta voi poimia omaan vaatekaappiin ne juuri itselle sopivat elementit ja yhdistää joko nuorekkaan boheemisti tai tyylikkään naisellisesti.

Photobucket

Kesän mallistossa on paljon Irolle tyypillisä jakkuja ja nahkatakkeja, keveitä mekkoja, rentoja housuja ja mustavalkoisia neuleita. Värimaailma on raikasta luonnonvalkoista, mustaa, oranssinpunaista sekä etnisiä printtejä hameissa ja mekoissa. Kuvassa ensimmäisenä olevassa pitkässä mekossa on yhdistetty ohut, keveä yläosa laajahelmaiseen, pitkään alaosaan. Mekko on saatavilla kuvan luunvärisenä ja mustana (ovh. 300€). Gaudeteen tuli myös kuvassa seuraavana oleva rento farkkupaita pestyn harmaan värisenä (ovh. 230€) ja mustavalkoinen pehmeä neule (ovh. 170€).

Photobucket

Raikkaan värisessä jakussa on yhdistetty biker-nahkatakkimalli naisellisen tyylikkääseen kankaaseen. Jakku sopii sekä farkkujen kanssa arkeen, että mekon tai hameen kanssa juhlaan (ovh. 435€). Iron mallistoon kuuluu myös muutama farkkumalli, kuvassa niistä kapea Jarod. Gaudeteen farkut tulivat tomaatinpunaisena (ovh. 180€). Väljässä tunikamaisessa paidassa on edessä taskut, materiaalina pehmeä pesty silkki. Paita on saatavilla kuvan luunvärisenä ja mustana (ovh. 325€).

Alhaalla kuvassa oleva mustavalkoinen jakku on kevyt päällä. Chanel-henkisessä jakussa on kaula-aukko ja nappilista reunustettu nahalla ja siinä piilotetut painonapit (ovh. 380€). Mustat haaremihousut ovat vajaamittaiset ja niissä on vyötäröllä kiristysnarut (ovh. 235€). Mallistoon kuuluu myös kivoja, rentoja t-paitoja ja toppeja. Kuvan pitkä pellavatoppi on väriltään meleerattu harmaa (ovh. 130€), samasta materiaalista tuli myös pitkähihainen t-paita (ovh. 150€).

Gaudeteen on jo saapunut paljon kevään ja kesän ihanuuksia. Tervetuloa tutustumaan koko valikoimaan Fredalle!

Ei kommentteja: