perjantai 23. maaliskuuta 2012

T-paidat

Photobucket

Kun lumet sulavat on aika tutkia vaatekaappia ja päivittää perusvaatteet. Ensimmäisenä keväisin huomaan tutkivani t-paitojani, varsinkin valkoisia, kriittisin silmin. Monien merkkien mallistoissa t-paidoilla on tärkeä osuus. Ne muuntuvat moneen eri asuun ja tilaisuuteen. Raikas valkoinen, musta tai hiekanvärinen t-paita sopii sekä rentoon että siistimpään pukeutumistyyliin riippuen t-paidan mallista ja materiaalista. Värilliset t-paidat piristävät arki pukeutumista ja antavat vaihtelua perusväreille.

Photobucket

Acnen perus t-paidoissa valikoima on laaja. Puuvillainen klassikko t-paita Copy on malliltaan suora ja rypytetty pääntie tuo siihen ilmettä. Väreinä valkoinen ja beige (ovh. 60€). V-aukkoinen Copy on uusi malli, materiaalina joustava ja napakka puuvillapellava. Väreinä musta ja vaalea hiekka (ovh. 80€).

Photobucket

Acnen Bay on malliltaan rennon väljä. Ylellisen pehmeästä tencelistä valmistettu Bay on kevyt ja kestää pesusta toiseen siistinä. Väreinä musta, meleerattu vaaleanharmaa ja vaalea persikka (ovh. 70€).

Photobucket

Amerikkalaisen LnA:n t-paidat ovat mallitaan istuvia ja niissä on hiukan pidempi helma. Ohut puuvilla on joustavaa ja pehmeää. Crew Neck Tee löytyy sekä pitkä- että lyhythihaisena, väreinä musta ja valkoinen (ovh. 50€ ja 60€).

Photobucket

Acne valmistaa joka kesään pellavaisen t-paidan, tähän kesään malli on nimeltää Wonder. Malliltaan laatikkomainen t-paita laskeutuu hyvin ja siinä on sivuilla pienet halkiot. Väreinä kirkkaansininen, vaalea hiekka ja musta (ovh. 90€).

Photobucket

Boheemiin rock-henkeen on aina kuulunut t-paidat. Erilaiset printit, yksivärinen musta, valkoinen, harmaa ja hiekka toimivat hyvin yhdistettynä mustaan jakkuun, biker-nahkatakkiin ja kapeisiin farkkuihin.

Photobucket

Photobucket

Acnen Copy ja Bay löytyvät myös siistimmästä ohuesta puuvillasta valmistettuna (ovh. 60€). Musta/luonnonvalkoinen raitakuosi on malliltaan Bay (ovh. 90€). Acnen logo on hauskasti näkyvillä Claire t-paidassa ja Zone-topissa (ovh. 80€).

Photobucket

Filippa K:n valikoimaan on pitkään kuulunut väljä Single Jersey t-paita sekä kesäisin siro ja ihanan pehmeä pellava t-paita. Väreinä kummassakin mallissa musta ja valkoinen (ovh. 50€ ja 80€).

Suurimman osan kuvien malleista löydät jo verkkokaupastamme, koko valikoima esillä liikkeessä. Tervetuloa t-paita ostoksille!

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: