perjantai 11. toukokuuta 2012

Tila March

Photobucket

Ranskalainen Tila March on luonut pikku hiljaa itselleen nimekkään fanijoukon suunnittelemalla tyylikkäitä ja monikäyttöisiä laukkuja. Merkki perustettiin vuonna 2006 kun stylisti Tamara Taichman huomasi tarvitsevansa laukun joka veisi hänet läpi Pariisin muotiviikon kiireen olemalla käytännöllinen, mutta samalla kertaa naisellinen ja persoonallinen. Hän ei löytänyt sopivaa laukkua joten päätti suunnitella sen itse. Näin syntyi Zelig-laukku josta tuli heti hitti sekä nimekkäiden sisäänostajien, kuten Colette ja Printemps, että muotiviikkojen osallistujien keskuudessa. Myöhemmin Tila March lisäsi mallistoonsa myös kengät.

Tamara kuvailee Tila Marchin ideologiaa näin, "persoonallinen maailma jossa rento voi olla chic, muoti on ajatonta ja hyvä laatu on kaikkien ulottuvilla".

Meille tuli tähän kevääseen neljä erilaista laukkumallia ja kaksi erilaista sandaalia. Beige Manon Baguette ja tummansininen Manon Mini ovat pienempiä malleja. Daisy ja Gena Messenger ovat isompia mokkalaukkuja.

Photobucket

Photobucket

Sandaaleista toinen on kaunis matala mokkasandaali jossa kullanväriset yksityiskohdat. Korkeissa espadrilloissa yhdistyy herkullisen ruskea nahka vaalean punokseen. Remmit ovat tukevat ja espadrillat ovat korkeudestaan huolimatta mukavat jalassa.

Photobucket

Photobucket

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tuo pienempi ketjuhihnainen Manon Mini-laukku maksaa? Tuleeko myyntiin verkkokauppaan?