tiistai 28. elokuuta 2012

Syksyn ja talven takit

Photobucket

Ilman viiletessä on kiva taas pukeutua takkiin ja kietoa huivi kaulaan. Gaudeten tämän syksyn valikoimassa on useita eri takkeja sekä kuulaisiin syyspäiviin että talven pakkasiin. On kevyttä villajakkua, pehmeää nahkaa, siistiä villakangastakkia, rock-henkistä kelsiturkkia ja lämmintä toppaparkaa.

Ylimpänä kuvassa Acnen jo viime talvelta tuttu Velocite-kelsiturkki. Lämpimän kelsiturkin parhaat puolet on yhdistetty perinteiseen biker-nahkatakkiin. Turkin saa suljettua ylös asti ja pidempi helma ei kumartuessakaan nouse ylös. Toinen Acnen takkimalleista on sekin tuttu Snow. New Snow on viime talven mallista hiukan kaventunut ja saanut piristeeksi irrotettavan värillisen hupun. Takin kuori on edelleen mahdollista käyttää erikseen, takkia voi siis käyttää vuoden ympäri. New Snow tuli kahdessa värissä, kuvan musta lilalla hupulla ja tummansininen keltaisella hupulla.

Photobucket

Iron syksyn jakut ja kaksivärinen nahkatakki jatkavat tutuksi tullutta rock chic -linjaa. Eläväpintaiset villakangasjakut on helppo yhdistää moneen eri asuun. Malleja kaksi erilaista, naisellinen lyhyt jakku painonapeilla (kuvassa) ja suora hiukan pidempi bleiseri. Nahkatakki on malliltaan istuva ja siinä on viininpunainen liiviosa ja mustat hihat.

Photobucket

Photobucket

Samujin Alp-takki on malliltaan väljä ja siinä on kaunis kaareva leikkaus. Takin mittasuhteita keventää sirot, hiukan vajaamittaiset hihat. Kankaan mustavalkoinen elävä pinta tuo takkii ilmettä.

Filippa K luottaa takeissaan ajattomiin klassikoihin. Musta villakangastakki on linjaltaan suora ja siinä on ylös asti napitettava väljä kaulus. Sporttinen toppaparka sopii talven tuiskuihin. Selkeälinjainen parka tuli Gaudeteen mustana.

Photobucket

Ei kommentteja: