maanantai 3. syyskuuta 2012

Syyskauden ostoslistalla



Neuleet kuuluvat syyspusvuston ikisuosikkeihin. Monelle villapaita on ensikosketus uuteen kauteen. Niukka svetari on mainio pari hameelle. Pitkät neulepuserot ja neuletakit palvelevat sekä tunikoina että mekkoina.





Rennon paitapuseron ja kapeiden farkkujen yhdistelmä taipuu töistä vapaalle – korkokenkiin yhdistettynä myös iltarientoihin.

Jos tahdot korostaa peruspaitiksen rentoutta, asettele paita housujen sisään vain edestä, anna takaosan liehua vapaana ja rullaa hihoja ylöspäin.



Tänä syksynä pillifarkut näyttävät raikkaimmilta nilkkamittaisina. Tee lempifarkkujesi lahkeensuihin pari käännöstä tai testaa Iron ja Current Elliottin nilkkamittaisia malleja.



Bleiserin tai jakun alle puettu valkoinen t-paita on raikas ja ajaton. Erityisen hyvin perusteeppari toimii kontrastina ylellisille materiaaleille: nahalle, silkille ja satiinille sekä eläväpintaisille villakankaille.





Harteille heitettävä jakku tai takki tulee tarpeeseen lämpötilan laskiessa ja sadekuuron yllättäessä.

Muhkeat nylon- ja villakangastakit näyttävät hauskoilta kevyiden vaatteiden kanssa auki puettuna. Biker-nahkatakeista on tänä syksynä saatavilla veikeitä kaksivärisiä vaihtoehtoja.







Kuvat Stockholm Streetstyle, Fashion Squad, Fashion Toast ja Hanneli Mustaparta

Ei kommentteja: