perjantai 26. heinäkuuta 2013

Good basics

 photo Shirt_tail_knit_zps45f34ee2.jpg

 photo Chiffon_overlay_rolled_neck_zps5a6f7c18.jpg

Amerikkalaisen Vincen mallistot keskittyvät hyviin perusvaatteisiin: laadukkaisiin neuleisiin, t-paitoihin, toppeihin ja legginseihin. Väriskaala on ajaton; perusvärien kuten mustan, valkoisen ja harmaan lisäksi tummansinistä, utuisia hiekansävyjä ja luunvalkoista.

Neuleet ovat kevyitä ja ihanan pehmeitä iholla. Neuleet ovat usein malliltaan väljiä ja reilua leikkausta tasapainotetaan kapeilla hihoilla. Kuvan Shirt Tail Knit tuli kahdessa eri värissä; harmaanmustana ja meleeratun hiekanvärisenä. Alimmassa kuvassa musta ohut villakashmirneule on kerrostettu kevyellä mattapintaisella silkillä. Pitkähihainen t-paita on valmistettu ohuesta ja pehmeästä viskoosista. Malliltaan  suorassa paidassa on kapeat pitkät hihat ja pidempi kaarrettu helma.

 photo Favorite_tank_zps141a31d0.jpg

 photo Leggings_tank_zps43a784de.jpg

Vincen suosittu klassikko toppi Favorite Tank on istuvuudeltaan täydellinen. Materiaalina on pehmeä pimapuuvilla ja modaali. Topista tuli kolme perusväriä: musta, valkoinen ja meleerattu vaaleanharmaa.
Yksi Vincen suosituimmista tuotteista on viskoosisekoitteesta valmistetut napakat legginsit. Legginseissä on leveä vyötärökaitale ja ratsastushousumainen istuvuus. Ne pitävät hyvin muotonsa käytössä sekä säilyvät mustana pesusta toiseen.






Ei kommentteja: