torstai 25. heinäkuuta 2013

Pehmeitä neuleita Acnelta

 photo Wham_Raya_zps3feae595.jpg

Acnen neulevalikoima on vuosien kuluessa kasvanut isoksi osaksi heidän mallistojaan. Eri neulemalleja  on yksittäisessä mallistossa useita ja parhaat niistä jatkavat kaudesta toiseen. Väriskaala on harmoninen, utuisista harmaan ja valkoisen sävyistä tummaan harmaaseen ja mustaan. Joukossa on myös usein neutraaleja värejä piristävä väri, tällä kertaa Gaudeteen valikoitui tuttu Wham-neuletunika murretun turkoosin värisenä.

Suosittu Wham-neule siis jatkaa mallistossa viime kaudelta tutussa mohair-laadussa. Gaudeteen tuli ensimmäisessä lähetyksessä murrettu turkoosi, neuleesta on vielä tulossa perusvärit meleerattu harmaa ja musta. Viime kaudella loppuunmyyty uusi neuletakkimalli Raya Mohair tuli tällä kertaa kauniin meleeratun harmaana. Neuletakki sopii käytettäväksi kesäiltoina takin asemasta ja siihen on ihana kääriytyä kun päivät syksyä kohti viilenevät.

 photo Rue_Essiekid_zps76603a9b.jpg

Klassinen boyfriend-henkinen neule Rue Mohair on malliltaan sopivan väljä ja siinä on kaunis ribattu pääntie. Jäisen vaaleanharmaa Essie Kid on valmistettu kevyestä kid mohairista. Malliltaan neule on väljä ja siinä on pidempi ribattu helma.

 photo Deep_wool_zps10e0bfef.jpg

 photo Nils_zps39cdccad.jpg

Deep Wool on täydellinen ja monikäyttöinen neulemekko syksyyn ja talveen. Mekon leikkaus on sopivan suora ja siinä on vinoon ommellut saumat. Vaihtoehtoina Gaudetessa kaksi väriä, musta ja meleerattu harmaa. Pehmeästä villasta valmistettu Nils-pipo on ohutta kaksinkertaista neulosta, väreinä musta ja meleerattu harmaa.

Ei kommentteja: