maanantai 12. elokuuta 2013

Huiveja jokaiseen asuun

 photo Huivit3_zpsee4e7d58.jpg

 photo Scarves1_zps6afa950b.jpg

Laadukkaat ja ajattomat huivit kuuluvat jokaisen naisen vaatekaapin kulmakiviin. Huiveilla saa asustettua vaatteen kuin vaatteen ja erilaisilla huiveilla saa helposti vaihtelua arkipukeutumiseen.

Sirot ja pienet huivit sekä kevyestä materiaalista valmistetut ohuet huivit sopivat käyttöön vuoden ympäri. Acnen tyylikkäissä kashmirsilkkihuiveissa on hillitty täpläprintti, väreinä syvänsininen Animal Blue ja pehmeä Animal Pink. Tanskalaisen Kudibalin huiveissa on kauniin murretut värit ja selkeät printit. Kuvan harmaassa Ranja-huivissa on sinertävä printti (kuvassa), toisena värinä lämmin hiekka jossa murrettu oliivinvihreä printti. Huivin materiaalina pehmeä puuvillavillakashmir. Toinen kuvassa oleva Kudibal huivi on eläinkuvioinen Karis josta vaihtoehtoina hiekanharmaan huivin seepraprintti (kuvassa) tai harmaan huivin lintuprintti. Kolmantena vaihtoehtona on ohuesta villasta valmistettu tähtiprinttihuivi Sylvia.

Ranskalaisen Traitsin huivit ovat kaudesta toiseen asiakkaiden suosiossa. Huivit tuntuvat iholla pehmeiltä ja keveiltä, ajaton väriskaala tekee niistä helpon asusteen omaan vaatekaappiin. Loppukesään ja alkusyksyyn sopivat ohuet puuvillahuivit löytyvät useassa neutraalissa värissä. Kuvan kevyesti rypytetty ruutuhuivi Müre on malliltaan pitkä ja kapea. Gaufre huivissa on kaunis kevyesti kuvioitu pinta, väreinä tummanharmaa ja vaalea hiekka. Traitsin huiveista löydät vielä kolme muuta erilaista mallia joihin voit tutustua täällä.

 photo Scarves2_zpsfa792ee1.jpg

 photo Huivit2_zpsba4f35ef.jpg

Lämpimät villahuivit on usein valmistettu pehmeästä merinovillasta kuten Acnen suosittu Canada ja uusi tulokas Alaska. Alaska on neliönmuotoinen ja ihanan runsaassa huivissa on hapsut reunoilla, väreinä Light Beige ja Black Melange. Pehmeisiin ja isoihin villahuiveihin on ihana kietoutua kun ilmat viilenevät ja runsasta huivia voi nyt jo käyttää ohuen jakun tai takin päällä.

 photo Scarves3_zpscb7afbca.jpg

 photo Huivit1_zps4faaf789.jpg

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme liikkeeseen Fredalle tai verkkokauppaan.


Ei kommentteja: