perjantai 16. elokuuta 2013

Pehmeitä ja rentoja mohairneuleita

 photo Mohairknits1_zpsc15fcd95.jpg

 photo Mohairknits_zps27215fdc.jpg

Kesän lähestyessä loppuaan alkaa katse kaupassa siirtyä kohti mukavia neuleita joihin kääriytyä ilmojen viiletessä. Acnen neulemallisto kasvaa joka syksy, suositut neuleet pidetään mallistossa ja niiden joukkoon lisätään uusia malleja. Monet Acnen neuleista myydään nopeasti loppuun ja erityisen suosittu materiaali on parina kautena ollut pehmeä mohairvillasekoite.

Väljät ja hiukan laatikkomaiset neuleet ovat uusia tulokkaita tähän kauteen. Reilunkokoisen neuleen voit pukea keveän mekon tai hameen kanssa ja se toimii hyvin kapeiden farkkujen yläosana. Pehmeän harmaanvärinen, hiukan lilaan taittava Essie Kid on malliltaan pitkä ja siinä on kaunis v-pääntie. Laatikkomainen Rue Mohair on reilumpi ja leveämpi versio klassisesta o-aukkoisesta neuleesta. Neuleessa on kaunis meleerattu pinta ja se löytyy kuvan Grey Melange värin lisäksi luonnonvalkoiseen taittavassa harmaan sävyssä nimeltä Dove White.

 photo Mohairknits2_zps3b1bfa5a.jpg

 photo Mohairknits3_zps612dc914.jpg

Acnen viime syksyn neulehitti oli pitkä neuletakki Raya Mohair. Tähän kauteen neuletakki tuli pehmeän meleeratun harmaana. Neuletakki voi käyttää jo nyt jakun tai takin sijaan ja siihen saa muotoa pehmeällä nahkavyöllä. Ikuinen kestosuosikki Wham toimii vuodesta toiseen ja löytyy monen vaatekaapista useammassa värissä. Wham toimii hyvin neulemekkona tai sen voi pukea kapeiden housujen tai farkkujen kanssa. Wham Mohair neule löytyy kolmessa eri värissä: Grey Melange, Turquoise Melange (kuvassa) ja Carbone Black.

Ihanan pehmoista viikonloppua!

Ei kommentteja: