tiistai 10. syyskuuta 2013

Acne Powder

 photo Powder_black_zpsa63eb6b1.jpg


 photo Powder_mossgreen_zps18acc3f9.jpg

Acnen talviparka Snow on saanut uuden nimen ja kapeamman ulkomuodon. Powder parkassa on edelleen samat hyvät ominaisuudet kuin edellisessä mallissa. Takissa on irrotettava ja vettä hylkivä kuori, untuvatäytteinen sisätakki ja irrotettava muhkea tekoturkishuppu. Monipuolisen ja käytännöllisen takista tekee kaksi eri käyttövaihtoehtoa: kevyt välikausitakki ja lämmin talviparka. Powder sopii käyttöön jo nyt ensimmäisiin viileneviin päiviin, kerroksia lisäämällä sillä tarkenee kylmiin ilmoihin asti. Kun pakkassäät alkavat, kiinnität vain laadukkaan untuvasisätakin paikoilleen, jolla tarkenet vuoden kylmimmätkin päivät.

Parka on takkina erittäin monikäyttöinen ja sopii moneen eri pukeutumistyyliin. Se toimii rennosti t-paidan, farkkujen ja tennareiden kanssa sekä tuomaan kontrastia siistille asulle kuten mekolle ja koroille.

Gaudeteen Powder tuli kahdessa värissä, Black ja Moss Green.

 photo Parka1_zps97df16f2.jpg

 photo Parka2_zpse74437cd.jpg

 photo Parka3_zps69c92705.jpg

Saimme myös samassa toimituksessa lisää mustia Pistol Short ja Star nilkkureita sekä loppuunmyytyä ohutta Shimla huivia meleeratun ruskeana.


3 kommenttia:

r. kirjoitti...

onko näissä kaikissa kuvissa acnen snow-takki? näyttävät niin erilaisilta (esim. taskut vinossa/suoraan)...

ovatko koot normaalit?

Gaudete kirjoitti...

Kaksi ylempää kuvaa ovat Acnen pmat tuotekuvat, joissa näkyy Powder-parka. Alemmat kuvat ovat inspiraatiokuvia miten yhdistellä tuon tyylistä takkia eri asukokonaisuuksiin.

Koot vastaavat normaalia mitoitusta.

r. kirjoitti...

kitos! :)